Tiden er inne for å forberede seg til å være ute.

1. div. Mix, med vinnerlaget Hauger i midten,, flankert av Nøtterøy nr. 2 og Skjeberg på 3.

Golfsesongen nærmer seg med raske skritt.  For dere er det da bare å samle troppene fra i fjor og gjøre dere klare til sesongen.  I tillegg kan dere jo ta kontakt med seniorspillere i egen klubb for å se om det kan være grunnlag for å stille flere lag.  Det kan også være en ide å lodde stemningen i naboklubbene for å sikre en lokal serie og korte reiseavstander, kanskje spesielt i forhold til de naboklubbene som tidligere ikke har stilt lag.  NSG Lagserie Match 2018 vil for øvrig følge det samme opplegget som i 2017.

I løpet av neste uke vil KK-ene motta  invitasjon til NSG Lagserie Match 2018.  Påmeldingsfristen vil bli satt til fredag 6. april.   Finalespillet er i år lagt til Hakadal GK helga 8. og 9. september som er en uke senere enn i fjor.  Det tas sikte på å spille 5 av de 6 rundene i løpet av våren slik at det bare blir 1 gjenstående runde etter sommerferien.  Alle papirene i forbindelse med kampavviklingen vil bli sendt ut så snart de er klare, senest fredag 20. april.  Det er derfor viktig at de lagene som ønsker å være med, overholder påmeldingsfristen.  Siste kampdato er satt til torsdag 16. august.

Som dere sikkert vet, er aldersgrensa for senior herrer senket til 50 år.  Dette kan det være greit å ta høyde for når dere melder på lag.  Jeg oppfordrer dere spesielt til å kartlegge om det grunnlag for damelag i egen klubb.  I fjor deltok 18 damelag i Dameserien, og det er plass til mange flere.  Hvis det ikke er tilstrekkelig mange spillere i klubben til å danne eget damelag, bør damene absolutt inviteres til å delta på klubbens Mikslag.  Det er en uttalt målsetting å rekruttere flere damer til turneringspill.

Viktige datoer

Uke 10                         Invitasjon med påmeldingsinformasjon sendes ut

Fredag 6. april              Påmeldingsfrist

Fredag 20. pøaril          Informasjon om kampoppsett og kampavvikling sendes ut

Torsdag 24. mai Siste dato for runde 1 og 2

Torsdag 7. juni             Siste dato for runde 3

Torsdag 21. juni           Siste dato for runde 4

Torsdag 5. juli              Siste dato for runde 5

Torsdag 16. august        Absolutt siste dato for runde 6 / alle kampene

Lørdag 8. september     Finalespillet Hakadal GK.  Innledende kamper

Søndag 9. september     Finalespillet Hakadal GK.  Finaler og Lucky Loser

Selv om påmeldingsfristen er 6. april, vil jeg sette pris på å få påmeldingene fortløpende, gjerne allerede før påske.

Orientering NSG Lagserie Match
Tabeller slutt Lagserien 2017

Vel møtt til golfsesongen!

Med vennlig hilsen

Edgar Bergh
Turneringskoordinator NSG Lagserie Match
90 55 65 54