Fra neste år vil Sissel Johansen prioritere eget spill.

Sissel Johansen med HIO nr 2 på hull 4 på Asker i 2019. Foto: Edith Grande.

Vår trofaste, pliktoppfyllende, velspillende og «selvgående» administrasjonssekretær, eller «Kontorsjefen» om du vil, ønsker å bruke mer av sin tid på golf og «egne» sysler i neste sesong.

Sissel Johansen har i mange år vært den i NSG, som har svart på «alt mellom himmel og jord». Ganske utrolig hva  drøyt 3142 golfentusiastiske medlemmer i alderen 50 til 100 kan finne på å spørre om.
(Som f.eks. om å få sen start i en Shotgun-turnering.)
Men alt har sin tid og nå er tiden inne for å være mer ute for Sissel.

NSG trenger ny administrasjonssekretær

NSG er en uavhengig medlemsorganisasjon (assosiert med NGF) som arrangerer turneringer for seniorer 50+.
Organisasjonen består av et sekretariat med daglig leder og en administrasjons sekretær, samt en Turneringskomité med en solid stab turneringskoordinatorer.

Vi søker nå en person til å ivareta regnskap, løpende administrative oppgaver og service for våre drøyt 3.150 medlemmer.

Stillingen er 75% av et årsverk, kontoret ligger i klubbhuset på Asker GK og du jobber i samarbeid med NSGs daglige leder og NSGs turneringsledelse som består av TK-leder og fire erfarne turneringskoordinatorer med spesifikke oppgaver i NSGs virksomhet.

Du må ha regnskapsutdannelse og erfaring, inngående kunnskap om GolfBox og trives med å jobbe selvstendig under høy grad av fleksibilitet og ansvar.
Vi vet dessuten at det er en stor fordel at du kjenne golfspillerens egenart, «behov» og luner, for ikke å si humor.

Som i golfspillet er arbeidet mest travelt i sesongen fra medio april til slutten av september med Sissener Classic Tour (2 – 4 turneringer pr uke) og NSG Lagserie.
Medio august er det lagmesterskap, deretter finalespill i lagserien før sesongen avsluttes medio september med Landsfinale.
Hvert år tas det ut ca 120 representasjonsspillere til ulike mesterskap og landskamper i Europa.

Dette håper vi du synes høres passe inspirerende og utfordrende å bli med på.

Kikk i denne informasjonsbrosjyren HER og ta en lett «nettjogg» i våre hjemmesider.
Du kan også lese gjennom beskrivelsen for NSGs sekretariats funksjonsområder HER før du skriver noen ord om deg selv, forteller hvorfor du er den «rette» og sender sammen med eventuelle referanser og CV til espen@seniorgolf.no

Søknadsfrist 21. oktober.