Imponerende 110 påmeldte til Mar Menor 21. - 28. mars og det er fortsatt plass til flere....

Hotellet er dessverre fullt, men det fortsatt ledige leiligheter under Norges største golftur.
NSGs mest utfordrende turnering utenfor landets grenser arrangeres for 7. gang  på Mar Menor.


«NSG Winter Tour» er vårens store begivenhet, hvor blant annet alle klassevinnere fra Sissener Classic Tour 2019 samles for å bryne seg mot de som har brukt vinteren effektivt, enten innendørs i Norge eller utendørs i «Syden».

Hyggelig for alle.
For svært mange av våre medlemmer er turen til Mar Menor i mars blitt en forfriskende start på sesongen. Etter tre innspillrunder med «rustbanking» er det klart for tredagersturenringen «NSG Winter Tour».
Mar Menor er et fantastisk sted hvor du kombinerer god golf på flotte baner med gode opplevelser i herlige avslappende omgivelser.
Vi lover å ta så godt vare på deg som mulig også utenfor golfbanen, med effektive transportløsninger og sosiale aktiviteter. Dermed kan du få mer ut av hotellets fasiliteter og ferien i sin helhet..

Vinnere av NSG Winter Tour 2019: Kl. 1: Nils Elias Grønningsæter, Kl. 2: Espen Olafsen, Kl. 3: Ørnulf Knive, Kl 4: Erik Økseter og Kl 5: Johan Glas.

Turnering for alle.
«NSG Winter Tour» spilles i de samme klasser som Sissener Classic Tour, noe som betyr at denne turen er for golfspillere på alle ferdighetsnivåer.
I tillegg til å spille seg inn før sesongen starter hjemme i Norge er denne turen også en unik sosial møteplass.
Oppholdet starter med en hyggelig og velsmakende åpningsmiddag, hver kveld er det «AfterGolf» i puben «Clover» på resorten, og det hele avsluttes med nok en hyggelig middag og premieutdeling siste dag.
Og for alt vi vet kan det godt hende at Sissener også byr på en aldri så liten overraskelse i år også.

Her kan du laste ned informasjon KLIKK HER

Påmelding til turarrangører Premium reiser: Påmelding

Vær også vennlig å legge inn din påmelding i GolfBox KLIKK HER