NSG vender tilbake til nyoppusset "Stamhotell"

Grunnet kaotiske tilstander ble fotoseansen under premieutdelingen forpurret. Vi viser derfor et heltent lag før start: Tove, Eva, Baker´n og Hans så virkelig mot stjernene, men nådde ikke helt opp. Foto: NSG.

Veggene i Maria Nova hotell kan ikke lenger fortelle om de utallige hendelser som har funnet sted her gjennom flere tiår med golfglade og festgale NSG-medlemmer.
Etter en «NSG-pause på fem år ble vi tatt i mot på det «Gamle «NSG-hotellet, som nå er renovert fra kjeller til takterrassen Nomad, og fremstår lekkert og moderne der det kneiser på høyden med betagende utsikt over denne sjarmerende lille «fiskelandsbyen».
Men hva skal vi med gamle historier når vi etter kun to dager har skapt uforglemmelige opplevelser sammen. Det begynte allerede på flyet nedover, uten å gå i detalj om dramaturgien (smiler etter den nervepirrende hendelsen). Og dramtikken som utspant seg under premieutdelingen i går kveld går så vel Mesternes Mester, Stjernekamp og Skal vi Danse en høy gang.
Ikke bare er Scramble en spennende og inkluderende spilleform; det blir også uhyre jevnt. Noe NGSs utmerkede turneringsleder Asle P Johansen utnyttet til fulle.
Stemningen var elektrisk da de tre lagene med likt resultat ble kalt frem på gulvet og de tolv spillerne svevde i noen minutter i åndeløs spenning før vinnerne Johansen / Middelthon / Aarseth / Thorp kunne ta i imot dagens «pott» og dermed juble uhemmet over berikelse og medfølgende berømmelse.

Muntert ble det også under utdeling av  «Er´e Mulig-prisen» og «Vi bøyer oss i hatten», som denne gang verdsatt putting på det nærmest magiske nivå.

I dag fortsetter opplevelsen; først med en solid frokost, så med fourball/bestball på Benamor og påfølgende Aftergolf på hotellet kl 19:00.
Kort sagt; nok en fin dag er i emning.

Ukens program, starttider og resultater kan du forlyste deg med ved å klikke her