Når NM Senior (brutto) spilles på Asker kan du kjempe om å bli Norges beste nettospiller.

The Full Monty – I blanke messingen – er en britisk filmkomedie fra 1997 Filmen ble en av de mest fremgangsrike britiske filmene gjennom tidene, og er et lysende eksempel på hvordan en trist tilværelse kan forandres suksess om man spiller netto.

I NSGs NM Senior er det brutto som teller uansett klasse du kommer med i. Men så var det å komme med da… Nivået for de beste seniorene er nå så høyt at de fleste av oss  ikke har «snøball sjanse i helvete». Ikke til å komme med og langt fra å hevde oss i toppen…
Det vil NSG å gjøre noe med, og inviterer herved til et «Nettomesterskap».
Under uttaksturneringene på Atlungstad og Mjøsen 19. – 20. august vil resultatene også bli tellende for å kåre Norges beste senior nettospillere.

Da Norgesmesterskapet på Asker 17. – 18. juni måtte flyttes til 19. – 20. august fikk vi en utfordring med uttakene på Mjøsen og Atlungstad. De fleste av de beste får spille NM, men det er betydelig flere av de ”nest beste” som også er spillesugne i slutten av august.

NSGs Turneringskomité har derfor besluttet at samtidig som NM (i regi av NGF), spilles uttakene som planlagt i sine ordinære klasser. I tillegg benyttes resultatene til å finne de beste nettospillerne i det vi kaller ”Uoffisielt NM i Netto” (sammenlagt for to dager).

Klasseinndeling:
Senior dame 50 (født 1958-1967)
Eldre senior dame 60 (født 1957 eller tidligere)
Senior herre 50 (født 1958-1967)
Eldre senior herre 60 (født 1948-1957)
Supersenior herre 70 (født 1947 eller tidligere)

Det blir ingen cut, startkontingent kr 400,- for begge dager og greenfee kr 350,- pr dag.
Premiering på vanlig måte som for Uttak og trofeer til de beste i hver av de ovenfor nevnte nettoklassene.
Kort sagt; en unik mulighet som du som trives i netto kan ha stor glede av.

For spillerne i NM betyr det at de ”går glipp av” uttaket på Mjøsen og Atlungstad, men på en annen mister de som ikke spiller NM muligheten for å hente uttakspoeng der. Som et lite ”plaster på såret” får alle mulighet til å hente uttakspoeng under turneringen på Drøbak 15.8.

Påmelding i GolfBox KLIKK HER