NSG takker for året som er historie og ønsker velkommen til et som vil bli historisk.

NSG har lagt nok et godt år bak seg, både hva gjelder aktivitet og resultater såvel på banen som økonomisk. Vi har ikke tenkt å hvile på laurbærene,  men ser behov for en gradvis utvikling av våre tilbud såvel regionalt som på generell nasjonal basis.

I strategiplanen som presenteres på NSG Årsmøte 17. februar, kommer det noen «historiske» nyvinninger. Noen vil oppleves positivt av de yngste, som fortsatt er i full jobb, andre vil glede mange som har vært med en stund og har sin «arbeidsplass» i det grønne.

Alt for damene…
NSG har som mål å delta med et damelag til EGA Lag, og for første gang blir det damer med på landskamp mot Sverige. Ellers spilles landskamp mot Portugal som vanlig og vi skal også sende damer til ESLGA Masters og Marisa Sgaravatti.
Vi fortsetter utviklingen av Nordic Open og denne gang skal vi sette hverandre stevne sør i Sverige.

 

Ta med en venn inn eller en venninne ut.
Om det er mange som gleder seg over uttak og representasjon er vi fullstendig klar over at grunnlaget for NSGs suksess er den imponerende bredden av turneringer.  Her kan alle som liker å kjenne litt på spenningen av å måle mestring i hyggelig selskap finne ulike muligheter på ca. 70 baner fra Mandal i sør til Stiklestad i nord.

Du er den beste reklamen.
Ingen er bedre til å markedsføre Norsk Senior Golf og «Golfgleden» enn du som er medlem og selv spiller. Har du en venn eller venninne som du har lyst til å ta med, så er det bare å gi dem det lille «puffet» som skal til for å bli med.
NSG Lagserie er en populær «innstegsarena» for nye seniorer som vil begynne å spille turnering. Vi vil også berømme våre mer rutinerte turneringsspiller for måten de tar i mot nye spillere på og gjør deres møte med oss betydelig mindre skummelt enn enkelte frykter.

Aktive seniorer lønner seg.
Det faktum at spillere over 50  utgjør den desiderte største andelen golfspillere i Norge understreker betydningen av å holde dem aktive så ofte og så lenge som mulig.
Alle golfspillere som deltar i organisert spill, enten i seniorgruppen i klubben eller turneringer i NSG opplever spillemessig glede og sosial tilhørighet. Dette bidrar til den generelle trivsel som gjør at de velger å investere både tid og penger i egen helse og humør.
Forskning viser at aktive seniorer som spiller jevnlig også lever lenger. Følgelig vil de også være en en god inntektskilde for klubbens investeringer i å rekruttere flere unge.

Da gjenstår kun å takke for en hyggelig sesong, et godt år og ønske deg et riktig godt nytt år.