Alle lag i alle divisjoner og avdelinger er nå på plass. Spillere skal meldes på innen 4. august

Divisjonsmusikken spiller under regjeringen Nygaardsvolds hjemkomst,
31. mai 1945. Foto: Ukjent

Vi vet at det er mange lagledere og spillere har ventet på dette oppsettet en stund. Enkelte helt siden i fjor (lite smil her).
Primært har ventetiden vært følge av bebudet opprettelse av en ny avdeling C i 3. div, skjønt den største utfordringen har vært å få svar fra alle klubber, og da ble det klart at det ikke var nødvendig med noen ny avdeling..

Vi regner derfor med at det vil være «som musikk i alle ører» at oppsettet nå er klart og at påmelding av spillere er i full gang. (Derfor er dagens illustrasjon også hentet fra frigjøringsdagene i 1945 der «Divisjonsmusikken» spiller opp til fred.)

Klubbkontakter og lagledere har fått tilsendt e-post med nødvendig informasjon om NSG Lagmesterskap med tilhørende påmeldingsskjema for spiller/lag. Påmeldingsperioden er fra 23. juli og sendt innen 4. august.

Nedenfor finner du PDF-fil over alle lag som er bekreftet i alle  divisjoner og avdelinger og et samlet hotelltilbud for spillestedene:

1 180728 Lagoversikt alle i alle divisjoner og avdelinger

1 Hotell tilbud samlet LM 2018

Har du spørsmål om deltakelse fra din hjemmeklubb må du henvende deg til NSGs Klubbkontakt for din klubb. Lurer du på hvem det er finner du en liste på denne siden: http://seniorgolf.no/demo-klubbkontakter/