Velspilt 7. plass i EGA Seniors Championship i Sveits

Jannicke og Ingrid koser seg i Sveits.

Final call fra Sveits:
Da ble det tilslutt en hederlig 7 plass (70-75-76). Det raknet litt på slutten idag men jeg spilte fantastisk bra fram til hull 15. Med en tur først i fairway bunker så en skinner langt over greenen fra i green æside bunker «redder jeg en dobbel bogey». På dette tidspunktet lå jeg vist på 2-3 plass. Dessverre var det stang ut på 16 og 17 – men sånn er golf. Jeg er alt i alt veldig stolt over prestasjonen?, selvom jeg ble nr 5 i fjor… For sant og si var dette min beste 3 dagers score noen gang.

Gutta hadde dessverre ikke så veldig mye å skrive hjem om, så det har de heller ikke gjort… Tom Arne Tollefsen endte på 30. plass og Tore Sviland ble nr 42.

Tidligere:
Gladmelding fra Sveits:
Strålende sol og krevende lang våt bane. Bra dag sett med norske øyne! Jannicke leder på en under par 70, ( med en monsterbirdieputt på over 20 m). Ingrid ligger på 39 plass med 79.
I morgen venter en ny dag. (smilefjes)

Tidligere:
I dag starter EGA Seniors Championship på Golf Patriziale Ascona.

Tre herrer og to damer er med for Norge: Ingrid Martens, Jannicke Bakken, Ola Hjort, Tom Arne Tollefsen og Tore Sviland.

Her en kompakt medling fra Ola Hjort i morgentimene.
– En liten rapport. Banen er i meget bra stand. Været blir bra. Gikk innspill med Tore idag. Mange birdies på Tore. 
Blir nok mye lav score blant gutta. Jentene klager over at den er satt opp lang for dem. 
Bilde kommer

Så fra Ingrid Martens:
-Skal prøve å sende et par ord og bilder i morgen. Vanskelig å samle troppen men skal gjøre vårt beste. Vi er ihvertfall alle 5 på plass!

Turneringen kan du følge på denne linken KLIKK HER