Bjørn Juvet reddet Norges ære da han vant Senior Masters individuelt.

Gunnar Ellingsen med sine med spillere fra Portugal og Sveits.

Det ble ikke den klatredagen alle kjempet for siste dag av ESGA Masters Team Championship & Cup 70+ og ESGA Super Masters Team Trophy 75+. Men ingen kan ta frea de norske guttas spilleglede og gode humør.

Alle spillere var supermotiverte da de gikk for å kjempe om avansement. Spesielt i nettoklassen var det håp om å klare pallen, men det ble ikke den dagen alle håpet på. Noen av spillerne leverte til fulle, men dessverre ble det for mange som «snublet» litt på siste 9.

Bjørn Juvet «styrte inn» til individuell seier i Super Masters.

Dermed endte Norge kun ett fattig slag bak en etterlengtet 3. plass. «Heldigvis» unngikk vi den bitre 4. plassen, da Portugal foran oss med bedre resultat fra sin nest beste tellende spiller.
Så tett var det at det skilte kun to slag mellom 2. og 5. plass.

I bruttoklassen var UK suverene og vant med 9 slag foran vertsnasjonen Sverige. Norge deiset ned til 8. plass av de 15 deltakende nasjoner.

Beste brutto og netto
I Super Masters Trophy 75+ var Polen suverene. Norge avanserte til en grei 6. plass noe vi ikke minst kan takke Bjørn Juvet for. Med en runde på par siste dag rundet han av en velspilt turnering med å vinne klassen individuelt både i brutto og netto.
Fremragende.

Tove Olafsen seiret i dameklassen i puttingkonktrransen.

Helt på tampen fikk vi enda mer å glede oss over. I mesterskapets egne puttekonkurranse på øvingsgreenen tok Tove Olafsen seieren i dameklassen. Imponerende og vel fortjent.

Til tross for at vi ikke fikk full uttelling for innsatsen på banen var det en fornøyd gjeng som satte seg på bussen hjem etter premieutdeling og bankett. Vi hadde gjort det beste vi kunne, og mer kan ingen forvente.
Men bare vent ti neste år. Da er det nye muligheter i Sveits.

Om redaksjonen, som også hadde gleden av å følge spillerne som lagkaptein, skal prøve seg på en aldri så liten konklusjon etter fire dagers betraktninger, er stikkordet putting.
Med så raske og ondulerte greener har samtlige spillere et reelt forbedringspotensial både hva gjelder besiktigelse, linjevalg og hastighetskontroll.
De fleste slår både langt og rett nok; det er på greenen slaget står, også i seniorgolf i øverste klasse.

Alle resultater finner du her: KLIKK HER