NSGs styreleder Jon R Krogstad deler påskestemningen fra Kongsvinger

Hei på dere alle NSG medlemmer

Som dere sikkert har fått med dere så er det nå åpnet for golfspill med de koronarestriksjoner som er avtalt mellom Golfforbundet/ NIF og helsemyndighetene. Dette er nok en godnyhet for alle som kan benytte seg av åpne baner. Jeg har registrert at de baner som allerede har åpnet er det et voldsomt trykk av spillere.

NSG følger NGF sine føringer på at ingen turnering/konkurranser gjennomføres i april og mai.  Jeg opplever nå at vi har en god dialog med NGF og skulle det bli endringer vil  NSG raskt tilpasse oss de eventuelle endringer som måtte komme. Asle P har sammen med sine Turnerings koordinatorer startet prosessen med avlysning av alle NSG turneringer i mai og april og vil også etter hvert se på muligheter for å kunne sette inn noen turneringer som nå blir avlyst i april og mai.

Påmelding til lagserien er forlenget siden mange klubber har sittet på gjerdet og ventet på hva som nå vil skje. NSG sin plan er å gjennomføre lagserien som planlagt.

Nå er det bare å følge alle de retningslinjer som er lagt slik at vi alle kan nyte godt av golfspill utover våren.

Håper dere alle er friske og raske og som det blir sagt – viruset vil til slutt forsvinne???

Jeg kan forsikre dere alle med at styret og administrasjonen gjør det vi kan til det beste for alle NSG medlemmer.

Håper dere alle bidrar med å spre det gode budskap om golfgleden til alle dere treffer. Kjenner dere noen som ennå ikke er medlemmer så gi din anbefaling om NSG medlemskap og de muligheter den enkelte medlem har.

Gleder meg til å treffe dere alle på golfbanen i begynnelsen av juni. Frem til da er det egentrening og koronarestriksjoner som har prioritet.

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD PÅSKE!!

Mvh

Jon R Krogstad

Styreleder NSG