"Trikketuren" på Haga ikke så ille som fryktet.

Det første redaksjonen hørte da vi ankom Haga torsdag var en elektrisk summing om greener som var skjært og sandet.

Sagene Ring var trikkelinjen, som fra 1916 og til 1954, knyttet østre og vestre bydeler i Oslo sammen. I dag følger busslinje 20 og 37 samme spor.

Ikke akkurat det beste «startskuddet» for de 65 spillerne som hadde tatt turen til «Hagaland» for å få sammenlagtscoren på årets Classic Tour til å blomstre.

Greenkeeper hadde besluttet å følge sitt vedlikeholdsprogram, og med en så krevende sesong velger vi å respektere beslutningen, selv om vi hadde fortrukket at han hadde ventet. (Smiler)
Men selv om greenene var sirlig dekortert med «trikkeskinner» og sand nok til å gi ballen et kledelig «magebelte», forringet det ikke puttingen i vesentlig grad.

Behendig «avsporing»…
Jo da, du måtte gazze på litt ekstra, men greenene var jevnt over «rettferdige». Ballen trillet overveiende godt på «linja», skjønt redaksjonen må innrømme at da vi skulle avslutte runden gikk alle skinner på greenen  i retning Røa. Vårt reisemål var mer i retning Kolsås.
Stor var derfor gleden da vi etter å ha «løst billett» opplevde at den gjaldt som overgang til «Sagene ring» og gikk i koppen med et pling.
Det gjorde ingen ting.
Så når alt kommer til alt tror jeg de fleste «overlevde» trikketuren. Ikke minst på helt strøkne faiwayer (mellom «holdeplassene») og omsorgsfull kaffeservering med lekre havreflarn på hull 1 på rød sløyfe. Takk Julie.

Vi lar dette bildet av hans store inspirator være hyllesten til Øyvind Reinertsen og en lekker 72-runde med sine One Length-køller.

Klassevinnere på Haga:
kl 1, Øyvind Reinertsen, Miklagard GK, 72
kl 2, Espen Olafsen, Drøbak GK, 76
kl 3, Morten Hojem, Haga GK, 80
kl 4, Einar Fritzen, Hakadal GK, 66 (netto)
kl 5, Roy Egon Sundell, Borregaard GK, 71 (netto)
kl 7, Fredrik Winther-Larsen, Larvik GK, 68 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Haga for en trivelig golfdag  
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med innspurten på Classic Tour der nå kun Landsdelsfinalene (15. og 16. september) gjenstår som kvalifisering til NSG Landsfinale på Drøbak 22. – 23. september.
«Virruværramedsåhengpå»
Pling.