Her er  Inger-Brit Vindeggs inntrykk fra turen....

For en glede: Å stå på 1. tee på Dom Pedro Laguna søndag 6. november.  Med strålende sol, vindstille og i godt selskap.
Vi var nok litt spente på hvordan svingen ville fungere etter noen uker med stillstand. Vi visste jo at greener i Portugal ville være noe annerledes enn Norge. Men det var bare å hive seg i det.  Gleden bestod også i at nå lå det enten 5 eller 7 dager golf foran oss. Den ene dagen etter den andre opprant med sol og flotte baner.
Hva gjorde det da med litt regn på noen få hull en dag. Oppsummering hver kveld med dagens resultater og premiering. Da gikk praten livlig om hull , putting og ikke minst, følgende pris :- At det går an ?–.  Joda. Det er mye som går an. Til stor latter og applaus ble denne gjeve prisen delt ut.  For en stemning blant de 36 som var med på Indian Summer Tour.
Det var ikke bare været som satte stemningen. Alt ble lagt til rette for oss på imponerende vis. All logistikk med tider,  busser gikk som smurt. Vi ble hele tiden fulgt opp. Vår allesteds nærværende Inger Thorp med telefon og papirer hadde full kontroll. Hun ble behørig takket av for meget god innsats. Jeg vil benytte anledningen til nok en gang å si tusen takk for et topp opplegg.

På vegne at deltagerne på Indian Summer Tour 2022.

 Inger-Brit Vindegg