Tradisjonsrikt «slag» om Romerike fortsatte på Romerike fredag.

Oddny Mokkelbust og Torill Mork nyter Østlandssommer med golf og godvær. Foto: NSG/Gunnar Ellingsen.

Andre dag i den tradisjonsrike firedagersturneringen «Romeriksslaget» ble spilt «spennende» forhold på Romerike GK fredag. At hele 73 spillere valgte å «bruke» en fredag i ferien sin til å dyrke «Golfgleden» setter vi i NSG umåtelig stor pris på. (Klubbene sikkert også).
Men så er det mange som faktisk benytter NSGs «Sommertourer» til å feriere på Østlandet, som f. eks.Oddny Mokkelbust og Torill Mork (se bildet),  som har tatt turen helt fra Kristiansund og Molde.
Igjen har redaksjonen mottatt en kompakt «sit.rap.» fra vår pliktoppfyllende og alltid tilstedeværende Turneringskoordinator Gunnar Ellingsen:
-Anders Hoen gikk banen på par og ga fjorårsvinner av Romeriksslaget, Andre Chute noe å tenke på. (Se bildet.)

-Andre dag på Romeriksslaget ble gjennomført på Romerike GK. Banen i god stand med flotte greener. Mørke skyer og bulder rundt Romeriksåsen, men vi slapp unna det verste. De fleste spilte i sol hele runden, mens de som var langt inne i skogen fikk litt hagl og regn da en lokal byge svingte innom banen.
Sammenlagt etter to dager på touren er det fortsatt helt åpent. Miklagard og Hauger gjenstår. De 3 beste rundene teller sammenlagt for å kåre beste brutto/nettospiller.

Redaksjonen, som for tiden «svinger seg» på en noe mer kompakt «scenisk» arena i Drøbak, vil gjerne fremheve den imponerende innsatsen av Steinar Danielsen (83) i klasse 7 og hakk i hæl – ett fattig slag bak – fjorårsvinner i klasse 70 + Guttorm Bakke (78).
Artig at «de gamle» fortsatt er eldst.

I dag utkjempes tredje dag av ”slaget” på sagnomsuste Miklagard GK (betydelig rehabilitert for anledningen (smiler))
Redaksjonen vil av erfaring understreke at dette er en bane som må spilles med både hode og hjerte i tillegg til kloke veivalg.
Vi ønsker lykke til.

Klassevinnere Romerike:
kl 1, Roger Boyesen, Hauger GK, 73
kl 2, Rune Dahlberg, Tyrifjord GK, 78
kl 3, Petter Nettli, Haga GK, 79
kl 4, Rolf Fardal, Miklagard GK, 67 (netto)
kl 5, May Helen Romenstad, Mjøsen GK, 64 (netto)
kl 6, Hans G Jarnedal, Nes GK, 71 (netto)
kl 7, Steinar Danielsen, Asker GK, 70 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER