Mon tro om den gamle valsemelodien av Jens Book-Jensen inneholder golfespillets filosofi.

Jens Book-JensenGolf handler i all vesentlig grad om å tro på det du ønsker skal skje. Det skjer i hvert fall ikke mye i dette spillet om du ikke tror på det du skal gjøre.
Redaksjonen tror at kjærligheten til golf er tuftet på spillerens evnen til å tro, og en uoppslitelig evne til å håpe. En golfbane er egentlig en «Mental Farm» der individet styrker sin evne til tenke positivt – i nesten alle situasjoner.
Derfor opplever golfspillere betydelig flere sommerdager enn alle andre. Selv om det regner ei litta skur.
(Fra Einar Rose sin grammofondebut i 1927)

Før vi «fyker hver til vårt» og gir oss roping på sommeren i vold, vil vi gjerne få takke deg for at du er med i Norsk Senior Golf. Det at du fortsetter som medlem år etter år bidrar til at vi kan opprettholde et bredt aktivitetstilbud til golfglade seniorer i Norge.

Takk også – og velkommen – til hvert av våre 338 nye medlemmer. Din medlemskontingent er et viktig bidrag for å redusere tapet av de som naturlig nok takker av etter mange års innsats. Takk til dere også for å ha gjort NSG til den «aktivitetsmotoren» vi er i dag.

Det har i år vært uvanlig mange som av ulike årsaker ikke har fått innbetalingsgiroen vi sendte ut med Posten i februar/mars, og vi er mektig imponert over hvor mange som har kontaktet oss og spurt om de kan få lov til å betale. Slikt varmer!

Crying tekstVi håper også at «varmen» brer seg i Golf-Norge. Ikke minst ved at vi NSG-medlemmer besøker de 84 klubbene som er med i NSG Fordelskort.

I høst skal vi søke varmen både i Spania og Portugal. Vil du være med oss til Tavira er påmeldingsfristen 1. juli. Det nyeste reisetilbudet er NSG Lagtour til La Manga med samme turarrangør som til Mar Menor. Der kan du melde på et helt lag, eller bare deg selv og bli med på et lag. Et meget morsomt og inkluderende konsept, som vi gleder oss veldig til. Påmelding /info kommer primo juli. For deg som liker å reise med oss til Mar Menor, hold av 10.–17. mars i kalenderen allerede nå.

Avslutningsvis minner vi om at det er på tide å melde seg på turneringene på Borre, Voss, i Trøndelag og Tyrifjord. Det blir som vanlig full fart både med Romeriksslaget, Mjøsvikua og Taigatour. Nytt av året er også en sleng opp i Valdres og Hallingdal 21.-23. juli, med avslutning på Norefjell.

Sjekk terminlisten og meld deg på i GolfBox. Husk det er klokt å ha noen turneringsrunder inne før Lagmesterskapet «braker løs» 11. og 12. August.

Med varme ønsker om en golfglad sommer!
Vi håper du slipper å rope deg hes.