Spektakulært på Gjøvik og Toten annen dag av Mjøsvikua

Etter «monsterrunden» og nedskriving til klasse fortsetter Rune Henriksen å storspille.

Tap in igjen for Rune H. Foto: Morten Bakken

Redaksjonen setter umåtelig pris på hyggelige kommentarer og ikke minst bilder fra våre spillere. Stor takk til Morten Bakken, som i tillegg til et panorama-putting-bilde kommenterer:
-Gikk med Rune i dag som imponerte stort. Brutto 75 etter svært solid spill, og en OB og en lost ball forhindret ikke en svært god runde. Gode forhold og god stemning på en runde uten en dråpe regn.

NSGs allestedsnærværende turneringskoordinator Erik Økseter har styring og oversikt på det meste innen Mjøsvikua. Her er hans rapport:
-Super dag på Gjøvik & Toten GK på en meget velfrisert bane. Her har det vært jobbet på høygir, slik at vi koste oss gjennom 18 hull med flotte greener og mye bra putting. Selv om 9-hulls banen var fylt til randen med 64 spillere, kom vi oss rundt på litt i underkant av 5 timer.

Den som har fulgt med på resultatene etter to dager, vil se at noen få spillere har skilt seg ut både brutto og netto. Et par spillere har til og med nedskrivninger to dager på rad, og disse blir ikke lette å skubbe seg på de to gjenværende dagene.

Da blir det ekstra spennende å se om den kjølige fjelluften på Skeikampen i morgen gjør dette til en typisk «moving day».

Klassevinnere Gjøvik og Toten:
kl 1, Rune Henriksen, Skjeberg GK, 75
kl 2, Morten Bakken, Hakadal GK, 82
kl 3, Eiliv Solheim, Kristiansund og Omegn GK, 79
kl 4, Roar Johansen, Mjøsen GK, 67 (netto)
kl 5, Roar Halvorsen, Eiker GK, 66 (netto)
70 Tour (70+), John Berg, Mjøsen GK, 75

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Gjøvik og Toten GK, for topp forhold.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre på Mjøsvikua, som fortsetter i dag på Skei og Mjøsen i morgen.

Alle resultater, sommerens turneringer og minitourer KLIKK HER for oversikt og påmelding.