Solid ”hjemmedominans” Senior Tour på Stiklestad

«Olav Den Heldige og Lykkesverdet» er historien om Olav Haraldsson med humor, skråblikk og mye fantasi. En litt annerledes reise gjennom Olavs liv fra han er 8 år gammel til han dør på Stiklestad.

Årets nest siste turnering i Trøndelag ble spilt på Stiklestad GK mandag..
Siste mulighet på Senior Tour for kvalifisering til NSG Landsfinale blir på Byneset GK 10. September.

Enkelte spillere la nok inn en og annen hyggelig poengsum til sin OoM-liste, som f.eks.  håpefulle Thorsvik, som vi for anledningen gir tittelen Olav den Heldige; det er sikker ikke hver dag han spiller Stiklestad to under sitt eget par…

Kort og kompakt rapport fra NSGs KK og alt-mulig-kvinne på Stiklestad, Brita Kleven Thorsvik:
Godt vær og god stemning.  I tillegg til vanlig premieutdeling hadde vi et par trekkepremier blant alle deltakerne og trekking av premier blant de som har vært med 6 ganger eller mer i løpet av sesongen.  3 har deltatt på alle ni turneringene i Trøndelag.  Skulle jo hatt bilde av dem, men tenkte ikke på det.  Må skjerpe oss til neste år…

Redaksjonen hurrer og takker for initiativet, det er alltid hyggelig med noe ”ekstra premier” og vi vet at en populær ekstragevinst er å trekke noe greenfeebilletter blant alle deltakere, som et lite ”gavedryss”.

Klassevinnere på Stiklestad:
kl 1, Odd Inge Berg, Stiklestad GK, 95
kl 2, Bjørn Karlsen, Stiklestad GK, 82
kl 3, Karen Elisabeth Karlsen, Stiklestad GK, 96
kl 4, Dagfinn Olav Thorsvik, Stiklestad GK, 69 (netto)
kl 5, Geir Aasheim, Steinkjer GK, 72 (netto)

Resultater Klikk Her

Stor takk til Stiklestad for vel gjennomført arrangement.
Redaksjonen ønsker alle lykke til i innspurten avsesongen og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.