Mjøsvikua blåst i gang på Atlungstad

Med 114 spillere til start på Atlungstad må redaksjonen uttrykke stolthet over NSG-medlemmenes entusiasme og engasjement overfor golfspillet – midt på sommeren.
Samtidig må vi uttrykke dyp takknemlighet for innsatsen som ligger «bak». Klubbenes administrasjon og frivillige gjør sitt ytterste for å skape en god stemning og opplevelse og sannelig er ikke NSGs turneringskoordinator i farta fra bane til bane også «skrivefør» mens han kjører. Her er rapport fra Erik «On Tour» Økseter:
-Vi kom til en velstriglet bane med supre greener og mye rull, så her var det flere spillere som omtrent fikk take off. Fantastisk sommerdag ved vakre Mjøsa – eneste minuset var at vi aldri så Skibladner!
Det ble etter hvert tydelig at de høyere klassene som hadde noe kortere utslag enn klassene 1-3 kom best ut av dagens supre forhold, og i kl 4 nådde ikke sistemann på -1 netto opp til noen av de 6 premiene i klassen.
Det blir nok et «rotteres» på Gjøvik & Toten i morgen.  Mange har nok fått los på «penga» etter første dag av Mjøsvikua.

Redaksjonen legger merke til «lysende» spill i klasse 4 mens andre i «lavere klasser» har uttrykt frustrasjon over at banen ble i lengste laget for dem. Redaksjonen har ingen problemer med å utvise sympati for synspunktet, men henstiller høfligst til alle spillere å sjekke oppsett i GolfBox før de melder seg på.

Helge Wangen i svingen på hull 17. Vakrere blir det ikke.

Dagens illustrasjon til Mjøsvikua har vi fått av entusiastiske Rune Røhnebæk, som skriver:
-Sender et bilde av Ex-president Helge Wangen på Atlungstads signaturhull (hull 17) fra den strålende  åpningsrunden på Mjøsvikua i dag. 
Vi gikk sammen i en meget hyggelig firerball, og Ex-presidenten leverte en glimrende runde golf på 66 slag netto (-6). Om det holdt til seier? Å, nei da! Skyhøyt nivå i klasse 4 i dag, så det ble faktisk bare 5.plass til godeste Wangen, selv med den gode runden!

Redaksjonen takker for flott bilde og gode ord og oppfordrer alle til å fange gode øyeblikk og dele dem med oss.

Klassevinnere på Atlungstad GK:
kl 1, Per Franzén, Oslo GK, 77
kl 2, Roger Tofthagen, Ullensaker GK, 84
kl 3, Sveinung Mo, Mjøsen Gjøvik & Toten GK, 87
kl 4, Inger Lise Markhus, Ullensaker GK, 62 (netto)
kl 5, Bjørn Johan Foss, Ski GK, 65(netto)
kl 7, Ivar Olstad, Kjekstad GK, 69 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Vi hurrer for alle vinnere og deltakere, og stor takk til Atlungstad for nok et fremragende arrangement.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre langs Mjøsa og minner alle som ikke befinner seg i «Prøysen-lannd» om øvrige turneringer på Classic Tour.