Fin dag på Soon; Torry tok kaka. "Baker´n" tok kl 7.

Det er bare å ta en titt på trærne, så skjønner vi at det er litt av hvert som er på hell etter en begivenhetsrik sommer. Men for en fargesprakende avslutning vi går i møte.
Når vi i tillegg får golfspill i «Fyrverkeriklassen» av et knippe veletablerte «Fyrbøtere» som fortsatt har krutt i køllene, borger det for en spennende finale…
…med krem.

Torry Kristiansen, Skjeberg GK, på «Kakejakt». Foto: NSG Arkiv

Vår utmerkede turneringskoordinator Erik Økseter har nok en gang tatt seg av det hele og vi gir til beste hans oppsummering av dagen på Soon GK:
-I flott sensommervær med noe sjenerende vind mot slutten, ble det prestert flere gode resultater på Soons tilsynelatende lettspilte bane – men la deg ikke lure.
De to par 3 hullene nærmest klubbhuset lurte mange – «noe» lurte i sivet på hull 9 og i motvinden kom bunkerne veldig lett i spill på hull 7.
Greenene var superraske, og noen fikk putter i retur i oppoverbakker, og andre rullet av på svakt nedover hellende greener.
Men Torry Kristiansen fra Skjeberg GK synes å ha stålkontroll på det meste, og minus 7 netto står det stor respekt av.  Han gikk faktisk under radaren som klassevinner i klasse 3, og vant beste brutto på 77 slag foran garvede klassevinnere i klasse 1 og 2 som begge hadde 78 slag.
Klubben ved turneringsleder Petter Lund hadde lagt forholdene vel til rette for de 48 som stilte til start. Stor takk til arrangørklubben.
Litt vemodig å tenke på at dette var siste ordinære (ikke uttak) Sissener Classic Tour i år. Mon tro hva høsten og vinteren vil bringe – kommer vi oss sydover eller hva?

Klassevinnere: 
kl 1, Per Olav Gretland, Borregaard GK, 78
kl 2, Geir Spanli, Losby GK, 78
kl 3, Torry Kristiansen, Skjeberg GK, 77
kl 4, Erik Karstensen, Mørk GK, 72 (netto)
kl 5, Arne A Bendigtsen, Soon GK, 65 (netto)
kl 6, Olav Nysæter, Kongsvingers GK, 73 (netto)
kl 7, Jan M Carlsen, Drammen GK, 70 (netto)

KLIKK HER for øvrige resultater i GolfBox 

Takk til Mjøndalen Bakeri og Conditori for inspirerende hurrakaker. Foto: B Aker

Vi hurrer for alle vinnere og deltakere, og stor takk til Soon GK, staben og Petter Lund for en flott dag.
Redaksjonen ønsker alle lykke til på de to siste turneringene på Mørk og Hakadal før vi møtes på Holtsmark til NSG Landsfinale.

Vi oppfordrer alle som pr. 31.08. er blant de 25 beste på «sin» klassevise listen til å melde seg på. 

Vi skal ha 110 deltagere og ved manglende påmelding fra de kvalifiserte rykker de påmeldte opp i hht rekkefølge på klassevise OoM-lister. KLIKK HER

See you soon….

for You ain’t seen nothing yet KLIKK HER