Premieutdelingen før avslutningsmiddagen for NSG Indian Summer Tour ble akkurat det det spennende "Vorspielet" Turneringsleder Asle P Johansen hadde forutsett.

Med spilleformen «Modifisert Stableford» var det overhodet ingen som kunne forutse hvem som kom til å stikke av med sammenlagtseieren.
Fredagens turnering på Old Course ble en verdig avslutning på en meget flott bane, der dessverre noen av spillerne måtte fullføre i øsende regn, uten at det «vannet ut» opplevelsen.

Klasse A ble vunnet av Kåre Fladhagen, Trysil GK. 1478505794769-maxsize-w-1000-h-1000-save-img
Finn Bogegård, Losby GK gikk til topps i klasse B.

Som tidligere annonsert var det satt opp en ekstra premie til beste spiller sammenlagt; et weekend-opphold på Bryne Kro og Hotell, gitt av Annelise Otto (bildet) Stavanger GK.
Det var en meget overrasket og takknemlig Kåre Fladhagen, Trysil GK som kunne motta gavekortet av en overstrømmende «Hotellvertinne», som var en av de som var ute da regnet slo til. Den yndige damen hadde riktignok «tørket opp» eller strabasene på golfbanen, og lovet Kåre en varm velkomst og et trivelig opphold, når han måtte finne anledning til å rive seg løs fra sitt kjære Trysil.

Skal vi tyde den varme applausen rett da Espen Cock, Kjekstad GK takket NSG for en herlig tur, og alle deltakere for sine gode bidrag til god stemning både på og utenfor banene, tror redaksjonen at vi nok en gang kan konkludere med at dette var en «hyggelig tur».
Avslutningsvis vil vi også takke Inger Thorp, Sponsor Link for opplegg, regi og gjennomføring. Det er meget behagelig å ha en «reiseleder» med så stort engasjement og kontroll.
Vi i NSG takker for turen og ønsker riktig «god jul».