Frisk sesongstart på Huseby & Hankø

Et slagkraftig beite av så vel gamle travere som nye håpefulle fant veien til sletta nedenfor Onsøy GK fredag.

Vinden under årets første Senior Tour var tidvis så sterk at tallene på scorekortet blåste bort. (Red. ønsketenkning.)
Vinden under årets første Senior Tour var tidvis så sterk at tallene på scorekortet blåste bort. (Red. ønsketenkning.)

Mange vil nok hevde at denne banen er relativt enkel og lett, men når stiv kuling med storm i kastene treffer deg som et børseskudd i det øyeblikk du er i ferd med å bomme på ballen, treffer du i alle fall ikke slik du hadde planlagt. (For å si det forsiktig)

For redaksjonen ble det en selsom vandring bortover ”The Long and Windy Road” (Beatles 1970, skrevet i 1968 under en strevsom samarbeidsperiode). hva gjelder score. Men i motsetning til egne slag og det sangen handler om, hadde vi fire som kjempet oss frem sammen en god og inspirert tone hele veien og kunne takke hverandre for en meget hyggelig runde. Det viser at ”Golfgleden” er laget av et meget bestandig materiale og ikke lar seg rive i filler selv om det blåser så krakker, bagger og spillere tidvis går over ende.
Imponerende.
Imponert er vi også over dagens klassevinnere, spesielt Asbjørn, som sniker seg under vinden og inn til banens par. Mektig.
Grattis også til Trond Westereng, som tydeligvis fikk medvind i det meste (lite skjevt smil her) og leverte to under sitt eget par.

Klassevinnere ble:
kl 1, Asbjørn Ramnefjell, Oslo GK, 68
kl 2, Ole Engstrøm, Tjøme GK, 77
kl 3, Bjørn Juvet, Oslo GK, 80
kl 4, Ragnhild Knedal, Oppegård GK, 69 (netto)
kl 5, Trond Westereng, Onsøy GK, 66 (netto)

Hele resultatlisten ser du i GpøfBox KLIKK HER
Stor takk til Huseby & Hankø GK for nok et fremragende arrangement.
Lykke til videre i sesongen og om du ikke har bestemt deg for å bli med på Vårspretten, så er det fortsatt mulig å bli med…
Påmelding i GolfBox.