Om selve spillet lar vente på seg i år kan du i det minste øve på "Golfgleden"

Det sies at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves.
Utfordringen i verden nå er at vi venter på noe vondt. Noe vi ikke vet hva er, men sakte begynner å forstå er farlig; veldig farlig.
Vi er redde for å bli smittet og vi er redde for å smitte.
I tillegg smitter vi hverandre med frykten.
Frykten for det ukjente, det vi ikke helt hva innebærer. Verken for egen, familie, venners, landets, økonomiens, verdens del. Kort sagt en hel del prøver vi i denne tiden å holde ut og gå i uvisshet og vente på.
Den som venter på noe vondt; venter.

La oss mens vi venter unne oss tanken på at bakenfor det vonde og uvisse du venter på, venter du også på noe godt. Kanskje at alt skal bli som før, eller at det kommer noe nytt?
Derfor tenker jeg at det kan være kjekt å benytte ventetiden til å forberede seg.

Gledens 16 «Tinder» du enkelt kan lære deg å bestige.

 

Om du ikke klarer å kjenne glede akkurat nå – selv om det er viktig i denne ventetiden – kan du kanskje forberede, for ikke å si forfriske, deg med at av menneskets fem grunnfølelser er det gleden som har størst forbedringspotensiale for de fleste.
Uavhengig av kultur, kjønn og alder, har vi alle fem grunnfølelser felles; sorg, sinne, avsky, frykt og glede.
I en tid hvor frykten for det uvisse tar tankene med på «grottesafari» tar redaksjonens sjansen på å anbefale en topptur til gledens 16 ulike «Tinder».

NRK journalist Njål Engesæth har intervjuet verdens fremste ekspert på følelser, Dr. Paul Ekman. Ekman har skrevet læreboka «Emotions revealed» om menneskets emosjoner og du kan lese om dette intervjuet på denne linken. KLIKK HER.

Om du ikke blir et «nytt» menneske, tror jeg du får noen forfriskede perspektiver, som også kan ha sine fordelaktige funksjoner i et så tidvis frustrerende spille som golf.
Om du ikke opplever at noe av dette skjer, kan du i det minste trøste deg med at å lese artikkelen fikk tiden til å gå.

Mens du venter…

 

Dagens «Ventelåt» – KLIKK HER