Vinnere kåret i "Syndeflod"

Det ble en trist siste dag for de fleste fredag. Regnet formelig «bøttet» ned og banene flommet over «sine bredder». Banen – El Valle – hvor klasse 4 og 5 skulle spille ble stengt og det var ingen annen mulighet enn å gjøre vendereis.

På Mar Menor stengt driveingrangen, men banen var åpen for de som orket og vill – og det var det. Noen dristet seg ut og gjennomførte til stor jubel og anerkjennelse. Turneringen var imidlertid utsatt til kl 12 og da de gjenværende skulle ut regnet det bare «som normalt». Klasse 2 og 3 herrene fikk spille fra rødt og det gjorde det hele til en noe hyggeligere opplevelse.

Folk fant ulike tørkemetoder for å komme seg i slag igjen til bankett og premieutdeling.

Der ble det premiert for dagens spill, det ble et nokså viltert gavedryss etter tombolametoden og Jon Pascual prøvde seg på deler av en gitaraften uten gitar.

Sammenlagtvinnere:

Kl 1, Tom Arne Tollefsen, Vestfold GK
Kl 2, Inge Roar Buland, Kongsberg GK
Kl 3, Ola Bøe, Onsøy GK
Kl 4, Karin Hølland, Sola GK
Kl 5, Kristin Bjartveit, Grini GK

Avslutningsvis takket styreleder Jon R Krogstad av alle innsatspersoner, Tom Arne Tollefsen delte ut reisegavekort til Kristin Bjartveit, Grini GK  for beste nettospill gjennom turneringen og Sissener delte også ut 5000 «Fondspenger» til Birger Moe, Vestfold GK.

Glimt fra middagen….