Knivskarp konkurranse med enkelte «skår i gleden».

Klassevinnere fra venstre, Finn Aksel Olsen, Knut Bøhle, Finn Nilsen og Reidar Halvorsen. Ingrid Martens og Roar Halvorsen var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto Jon Langsholt

Trivelig og krevende som alltid på Kongsberg, som fremsto overraskende grønn og frodig i forhold til hva vi ellers er vant til på Classic Tour i år. Men så har de, i motsetning til de fleste andre baner for tiden, også rikelig med vann fra Lågen å øse av. Så mye at det rundt enkelt greener var rene sumptilstander, der banemannskapene dessverre hadde plumpet uti med sine maskiner. Dype hjulspor i «inngangspartiene» på opptil flere greener satte dessverre en effektiv stopper for mange gode innspill.
Frodigheten hadde også satt sine spor på greenene. De var grønne og innbydende, men «sugende», og sammen med sporene etter stripeskjæring måtte du sannelig skjerpe deg for ikke å havne i «trikkesporene» på vei til «endestasjonen».

Kom aldri frem
Kuriøst nok var det en spiller som overhodet ikke var i nærheten av å komme frem til «første stopp» – eller skal vi vi «avgangsstasjonen». Om det var varmen eller travelhet som gjorde at han forvekslet «berg» med «vinger» vites ikke, men har var i alle fall temmelig slukøret da han ringte til Kongsberg og fortalte at han sto på Kongsvinger og lurte på hvor alle de andre spillerne var.
Pålitelige kilder melder om at han hadde fått seg starttid på Kongsvingers GK, men noe resultat er ikke innrapportert til NSG’s turneringsansvarlige.

Edith Grande feirer Tore Andreassen sin birdie på hull 11 med sitt jodlende kosedyr. Foto: Signe Brit Høstbjør

 

Ikke «jodlevann» denne gang.
En som ikke lurte på noe som helst da Tore Andreassen satte birdie på hull 11, var Edith Grande. Som vanlig ved slike anledninger «stupte» hun ned i baggen og trakk frem – nei ikke «jodlevann» – men sitt sjarmerende og jodlende kosedyr og dermed var feiringen i gang. (Se bildet)


Klassevinnere på Kongsberg:

kl 1, Ingrid Martens, Tyrifjord GK, 76
kl 2, Finn Aksel Olsen, Kongsberg GK, 82
kl 3, Knut Bøhle, Onsøy GK, 85
kl 4, Finn Nilsen, Kongsberg GK, 72 (netto)
kl 5, Roar Halvorsen, Eiker GK, 79 (netto)
kl 7, Reidar Halvorsen, Moss & Rygge GK, 76 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Kongsberg GK for nok en «varmende» golfopplevelse i sommer.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med resten av sesongen.Sjekk terminlisten/GolfBox og bli med på enda mer golfglede på Classic Tour.