Kravet til representasjonsantrekk skjerpes.

 

I codex for spilleantrekk for NSGs representasjonsspillere er det utvetydig instruks om marineblå shorts.
Denne bekledningsgjenstand må tydeligvis ha vært en sjeldenhet i norske proshopper, da vi i de senere år har registrert de underligste fargevarianter på spillernes «stuttbrok».

 

NSG ønsker at våre spillere ikke lenger skal se ut som de har trillet ut av en pose «Non Stop» og vil skjerpe kravene for bruk av blå shorts for alle representasjonsspillere, og kan i samarbeid med abacus tilby en praktisk shorts i god kvalitet, riktig farge og hyggelig pris 20% under veiledende utsalgspris.

Shortsen kan du bestille innen 17. mai Vi sender da inn felles bestilling og kontakter deg når varene er kommet for for henting på vårt kontor i Asker eller vi kan sende den til deg i posten (porto kommer i tillegg). Vi kan også avtale levering på en turnering du deltar i.

OBS: Ikke lagervare. Kun bestilling, men alle er velkommen til å kjøpe enten de forventer å bli tatt ut på et lag eller ikke.

Cleek Stretch shorts i Drycool materiale, Art. 6863-300 Navy
Størrelser: 28" , 30 "  , 32" , 34"  , 36" , 38" , 40" samt 42"   midje/waist. (Samme mål som de fleste  jeans, feks Levi´s)

Damemodell, Art 2891-300 Navy
Størrelser: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46

Pris: kr 560,-  (Vi sender faktura)

Bestilling med artikkelnummer, antall og størrelse sendes til espen@seniorgolf.no

Vi minner om at alle representasjonsspillere i år må oppgi størrelse på golfskjorte da det følger med en egen Norway Senior Team skjorte i «pakka» sammen med Norway Senior Team caps.