23. mai starter Sissener Classic Tour m/uttak uten begrensning

I henhold til Regjeringens siste retningslinjer er vi av NGF «klarert» til å avholde «regionale» turneringer – i tillegg til NSG Lagserie. (Informasjon, regler og retningslinjer er sendt til alle Lagledere.)

Innstruks for lagleder Lagserie

Rettledning GolfBox Lagserien 2020 pdf

Selv om flagget i år vaier «feil vei», blir det både 17. mai og full rulle på «Seniorgolfen» i år også. Foto: NSG

Sissener Classic Tour m/uttak:
NGF v/ass. gen. sek. Rune Hauger har gitt klarsignal for at NSG i samhandling med klubbene kan arrangere turneringer uten begrensning i antall deltakere.
Forutsetningen er at vi  benytter løpende start, oppfordrer spillerne til å komme maks 30 min før start, dropper premieutdeling og oppfordrer spillerne om å forlate bane/klubb så raskt som mulig etter spill.

Det forutsettes videre at alle koronaregler for golfspill følges (herunder regler om føring av score (smiler)).
Kort sagt er alt som før – nesten, men vi må holde avstand, hoste i armkroken og vaske oss i sprit…

Instruks for spillere KLIKK HER

Vi starter sesongen med Sissener Classic Tour m/Uttak  23. og 24. mai på Norsjø, Kongsberg, Bjaavann, Stiklestad og Stjørdal.

Vi spiller for uttak 2021
Årets uttaks-turneringer vil i hovedsak gjelde for representasjonsoppgaver i 2021, da det meste av mesterskap og landskamper i 2020 er avlyst, og vil følgelig føres på lister i OOM merket 2021.
Sjekk TB2020 KLIKK HER  pkt 7.

Da det ennå ikke er avklart om EGA kan gjennomføre sine mesterskap for seniorer i september vil vi føre EGA lister for 2020. For øvrig føres uttaks og klassevise lister som vanlig, som grunnlag for mulige uttak og NSG Landsfinale.

England avlyst
Det blir ikke landskamper mot Island og England i år. Om det blir landskamper mot Nederland, Sverige og Danmark er lite trolig, men vi kommer tilbake til dette

Følg med i Terminlisten på Golfbox om hvilke turerninger som er aktuelle fremover. KLIKK HER