NGF åpner for klubbturneringer.

For å komme noen vei må man gå noen vei sies det. Derfor er det en svært gledelig nyhet for alle som liker å ha noe å spille om (smiler) at det nå er tillatt å arrangere lukkede klubbturneringer.
En nyhet som etter en lang, passe kald og ensom vinter gjør at det kjennes som solen kommer… (skrevet som apropos-overgang til dagens låtvalg (KLIKK HER)

Selvfølgelig er det de samme reglene som skal gjelde for at vi skal få lov til også å «måle mestring», selv uten å måtte bytte scorekort…
Les mer HER

Turneringer skal avvikles med løpende start, slik at så få mennesker som mulig oppholder seg rundt klubbhus og første utslagssted samtidig. Dette betyr at shot-gun start ikke kan benyttes.

Det skal ikke avholdes premieutdeling etter turneringen, med fysisk tilstedeværelse. Premier må bli distribuert på annen egnet måte.

NSG venter
Torsdag 30. kom myndighetene med revisjon for en del av smittevernregelverket. Lyspunkter ble gitt for «organiserte» samlinger av inntil 50 personer og i den nærmeste 14 dagers perioden kommer det ytterligere  retningslinjer, påbud og forbud for kultur- og idrettsarrangementer under 499 personer. Det vi i NSG kan glede oss over i så måte er at vi sjelden stiller så mange til start samtidig og at vi i det minste slipper å sende ut avlysninger til publikum.

Men vi stiller oss likevel avventende til hvilke konklusjoner NGF og NIF gjør seg etter gårsdagens melding.
NGF har en egen side der du kan følge utviklingen KLIKK HER

Takk
NSG retter en spesiell takk til NGF for den innsats de gjør overfor NIF, KUD og Regjeringen og håper inderlig at de får gjennomslag for hva en drøyt 4 timers tur i det grønne kan gjøre for helsa og humøret.

«Det Hvite Virus» – smittsomt men uten bivirkninger.

En runde med «Det Hvite Virus» kan enkelt og effektivt ta knekken på frykten for Korona, uten at verken respekten for smittefaren eller Golfglede svekkes.

Heller tvert om vil redaksjonen friste seg til å hevde.