Trønderrock er kanskje å ta i, men steintøff innsats ble det..

1 FRA SKOGEN: Prudence spilte bevisst på et image som tømmerhoggere rett fra skogen, med rutete skjorter og bukseseler. Bildet er fra en turne Bertil Lien fulgte sommeren 1973. 2 TVERRFLØYTE: Per Erik «Prikken» Wallum (til høyre) brakte inn tverrfløyte og inspirasjonen fra Jethro Tull i Prudence. Åge Aleksandersen til venstre. 3 THE BAND: Inspirasjonen fra the Band var åpenbar på Prucence første plate. 3
Trønderrockbandet Prudence spilte bevisst på et image som tømmerhoggere rett fra skogen, med rutete skjorter og bukseseler. Åge Aleksandersen til venstre.

39 påmeldte bærer bud om solid rekrutteringsjobb, og vi har en mistanke om at vi kan gi mye av æren til Guri Øfsti Kvaheim. Hun er et uoppslitelig ”rivjern” av de sjeldne, som tross krevende utfordringer viser omtanke og vei inn i ”Golfgleden” for andre.
Her er Guris rapport fra dagnes ”stevne”:
Det var en våt og kald fornøyelse på banen i dag, og noen valgte av den grunn å trekke seg i siste liten eller gå av halvveis. Hustri (på trøndersk, betyr ufyselig og kaldt)
Gledelig er det at deltakelsen på våre NSG-turneringer har steget mye dette året. 39 påmeldte, men alle kom som sagt ikke i mål.
Stor takk til ei «rocka dame» som er tøff som granitt.

Klassevinnere:
Kl 1, Odd Inge Berg, Stjørdal GK, 82
kl 2, Svein Oddvar Moen, Stjørdal GK, 85
Kl 3, Lars Arnstein Kjørsvik, Stjørdal GK, 84
Kl 4, Guri Kvalheim, Stjørdal GK, 74 (netto)
kl 5, Steinar Sjømæling, Trondheim GK, 72 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Stor takk til Stjørdal GK  for godt arrangement.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.