Vakkert og velspilt av «guttunge» fra Mørk

«Guttungen» Dag Andresen, Mørk GK, lekte seg til seier i kl 1. Foto: NSG

Som regel er seniorene samlet på Son golfbane tidlig på våren, og det er ikke til å stikke under en golfbag at det kan by på ymse opplevelser:
Derfor var det så befriende hyggelig å kunne spille banen i frodig og fristende «sommerdrakt». Det fortjener banen og det det fortjener vi som er glade i denne idylliske lille perlen av en by og en bane.
Tydelig at vinner i kl 1, en «guttunge» på ferske 50 fra Mørk, koste seg i sommersola nede ved fjordkanten.

Det oser jo sol, sommer, sjøliv og utepils av hele området. Mon tro om ikke det var nettopp her noen satt og skrev; – Jeg sitter her på berget og ser ut over havet, en solskinnsdag i sommeren min.

God stemning da Petter Lund slentret gjennom premieutdelingen. Foto: NSG

Men så kom regnet
Det meste var i tilnærmet tipp topp stand og med en tidvis forfrisket, frisk bris fra sør, ble det også betydelig mer krevende enn mange hadde håpet (smiler).
Vi håpet også i det lengste på å slippe unna svarte, vasstrukne skyer fra sørvest, men midt i runden traff det som en tropisk monsunstorm.
Spillere uten regntøy og dobbeltfôret paraply var sjanseløse, med mindre de er «Blodfan» av Sinatra og kunne synge seg ut av det hele.
Men for en golfopplevelse.

Forsidebildet av Rune H som chipper i kjent stil er tatt av Morten Bakken. Takk.

Klassevinnere på Soon GK 
kl 1, Dag Andresen, Mørk GK, 77
kl 2, Espen Olafsen, Drøbak GK, 82
kl 3, Alf H Hansen, Ski GK, 83
kl 4, Bjarne Tellefsen, Soon GK, 66 (netto)
kl 5, Tore Hultmann, Ski GK, 71 (netto)
kl 7, Steinar Svendsen, Lillestrøm GK, 74 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Vi hurrer for alle vinnere og deltakere, og stor takk til Soon GK, Julie, Paula og Petter Lund for en flott dag, tross alt.
Været de vartet opp med var av «eksotisk» klasse, og det er alltid hyggelig å komme til Soon og vifte litt med kølla en sommerdag.

Redaksjonen ønsker alle lykke til videre på Classic Tour og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.