Mer enn "aller vakreste kvinns" som utpå Nøtterøy finns

-Nøtterøy er klubben i Lagseriefinalen i år.  De stilte med 4 lag.  2 av lagene er finaleklare i dag, Nøtterøy 1 i 1. divisjon og Nøtterøydamene i dameklassen.  De 2 andre spiller bronsefinale i henholdsvis 1. og 2. divisjon, skriver Lagseriegeneral Edgar Bergh i sin nattlige rapport fa Kongsvingers. Det blir lange dager…

Kongsvingers lag anført av Inge Storberg. Foto: Lars J Hoel

Stort av Storberg
Nøtterøy 1 vant alle sine innledende kamper og møtte Kongsvingers i semifinalen.   En småskadet Inge Storberget hadde storspilt helt fram til semifinalen, men da tok skaden overhånd. Det holdt derfor ikke helt inn for hjemmeklubben selv om de vant fourball.
Finalemotstander er Losby 2 som spilte solid gjennom hele lørdagen. De delte mot fjorårsvinner Skjeberg som i tillegg gikk på et noe overraskende tap mot Voss.  Dermed led Skjeberg samme skjebne som fjorårets sølvvinner Asker og blir å finne i Lucky Loser. Losby gjorde for øvrig rent bord mot Nøtterøy 2 i semifinalen, så dette kan bli en jevn og spennende finale.

Kjekstadlaget fikk plassen på terrassen. Foto: Lars J Hoel

Sorknes og Nes 09 i 2 div
Sorknes og Nes 09 er finalemotstandere i 2. divisjon. Sorknes vant 5 av 6 kamper i seriespillet i år.  Lørdagen endte med 2 seire og 1 uavgjort.  Nes 09 vant sine 3 kamper.  Her er det duket for en finale mellom 2 lag som ikke har for vane å tape.

Nøtterøy og Miklagard i damefinalen
Det er lenge siden noen av disse lagene har vært Lagseriefinalen.  Disse møttes også i innledende runde hvor Nøtterøy vant stort i antall vunnet hull, men likevel ikke mer enn 2,0-1,5 i poeng.  Det ser også ganske åpent ut.

Losby er en motstander selv ikke Nøtterøy skal kimse av… Foto: Lars J Hoel

Bronsefinaler:

1 div:   Nøtterøy 2 – Kongsvingers 1

2 div:   Nøtterøy 3 – Skjeberg 2

Damer: Kongsberg – Drøbak

Resultater og tabeller finner du her