Vind og nerver ble utslagsgivende siste dag på NSG Winter Tour.

Vinnere NSG Winter Tour: Kl. 1: Nils Elias Grønningsæter, Kl. 2: Espen Olafsen, Kl. 3: Ørnulf Knive, Kl 4: Erik Økseter og Kl 5: Johan Glas.

Blander vi dette med en dash course management og større eller mindre grad av gjennomføringsevne – spesielt i bunker – får vi et inntrykk av hvordan det var å spille om å sikre seg den gjeve førsteplassen.

Enkelte klasser var i praksis klare, men det i de øvrige var svært «åpent», og i enkelte «baller» var det lenge ulidelig spennende og tidvis stille. Meget stille.

Etter dagens innsats hadde mange behov for lett justering av væskebalansen, litt ny energi og en aldri så liten cowboy-strekk før vi satte hverandre stevne til avslutningsmiddag og premieutdeling.

 

 

 

Årets vinner netto; Johan Glas.

Det hele gikk meget pyntelig og prisverdig for seg, og vi takker alle for en meget hyggelig og opplevelsesrik tur.
Stor takk også til alle som var involvert i arrangementet. Det er solid innsats som ligger til grunn når så mange samles så lenge for å ha så mye more.
Det er så vi fristes til å si «Er´e mulig»

Og vinnerne er:
Den aller gjeveste premien – en ukes opphold på Mar Menor – går til spilleren med det beste netto resultat under hele turneringen.
Vinneren ble Johan Glas, +12 (netto) -1, +10, +3

Årets vinner brutto; Nils Elias Grønningsæter.

I år ble det også delt ut en gavesjekk på kr 2.500,- fra Premium Reiser til spilleren med det beste brutto resultat under hele turneringen.
Vinneren ble Nils Elias Grønningsæter.

Vinnere av NSG Winter Tour 2019:
Klasse 1: Nils Elias Grønningsæter, +29
Klasse 2: Espen Olafsen, +45
Klasse 3: Ørnulf Knive, +57
Klasse 4: Erik Økseter, +3 (netto)
Klasse 5: Johan Glas, +12 (netto)

Vinnerne fikk hvert sitt synlige bevis på den innsatsfylte og minnerike opplevelsen. Spillerne på 2. og 3. plassen i hver klasse ble også hyllet og tilgodesett med en aldri så liten NSG premiesjekk.

Redaksjonen takker av og ønsker alle en riktig god reise hjem og lykke til med sesongen.