Topp stemning på Vestfold lørdag

Kort og gledesstrålende beskjed fra arr.com. på Vestfold går i grove trekk ut på at alle har storkost seg. Været, banen, golflgeden og humøret er virkelig en Lagseriefinale verdig.

Redaksjonen, som nyter solnedgangen over Kongsvingers, kommer tilbake med mer info når vi får fyldigere rapport fra begivenhetene.
Vi takker for alle tilsendte bilder og minner  om at det også er mulig å legge ut bilder på vår Facebookside: Norsk Senior Golf.

Klart for finaler

Etter en travel lørdag hvor 40 lag og til sammen 160 spillere kjempet seg gjennom 3 nihullskamper for å kvalifisere seg søndagens finaler, skal det hele avgjøres i morgen.  8 lag måtte i tillegg ut i semifinale for å sikre seg finaleplassen.  Siste gruppe kom i mål litt etter 20 i kveld.  En riktig maraton golfdag for mange, men alle så ut til å kose seg gjennom dagen.

10 lag sikret seg plass i finalen i morgen, mens ytterligere 10 lag spiller bronsefinale.  De resterende lagene må nøye seg med Lucky Loser.  Alle vi snakket med så også frem til dette.

I pulje miks A møtes Kongsberg og Skjeberg i finalen. De møttes også i innledende kamper hvor Kongsberg ble for sterke. Det kan fort bli revansje i morgen.

I pulje B ble Asker finaleklar ved å sette en avgjørende putt i fourballen på 18. hullet mens lagkameratene som var ferdige med singelen, bivånet det hele.  Stor var gleden hos Askergutta da putten gikk i, men Sorknes virket ikke misfornøyde med plass i bronsefinalen selv om de hadde finalebilletten i lomma før siste putten.  Det er vel nettopp dette som gjør matchplay så fascinerende. Begge lag hadde for øvrig vunnet alle sine innledende kamper. Det samme hadde også Hauger gjort, men tapte for Kongsberg, og ble dermed henvist til bronsefinalen.

I pulje C vant også Sotra alle sine innledende kamper, men tapte for Losby 1 i semifinalen.  Dermed ble det Tjøme og Losby 1 finale etter at førstnevnte vant sin semifinale mot Losby 2.

I damefinalene møtes Kjekstad og tittelforsvarer Miklagard i klasse A, mens Moss og Rygge møter Ullensaker i pulje B

Alle resultater fra lørdagens innledende kamper finner KLIKK HER

Lykke til i morgen alle sammen.

Kjekstaddamene

 

Miklagarddamene

 

Damene fra Ullensaker

 

Skipatruljen med spillere av alle kjønn…

Som du ser har vi tatt et bilde av gutta som hadde ansvaret for gjennomføringen. Tre fra NSG og en fra Vestfold – kjente fjes.

Semifinale i Pulje B   Kongsberg_Hauger hvor Kongsberg vant til slutt
Seminfinale Pulje B  Asker avgjorde på siste putt i singelmatchen
Siste semifinalelag i pulje C som ble klokket inn kl 20.34, ca 20 etter oppsatt skjema. Sotra måtte gi tapt for Losby her etter en jamn fourballmatch som ble avgjort på green 18