Norges beste juniorer nest sist da de de møtte senioren til match.

Hermann er en lystig optimist.

Seniorene i klasse 1 og 2 fikk en stri tørn da de møtte de 28 beste ungdommene i landet til matchplay (single og par) på den flate og relativt «enkle» Mar Menor-banen.
Som et hyggelig avbrekk i den siste treningsleiren før store internasjonale turneringer utfordret de unge «oldissene» til kamp, og det gikk vel strengt tatt slik det måtte gå.

Enkelte seniorer tenkte kanskje de skulle ut å «denge onga», mens en del juniorer ikke hadde sett helt for seg at nærspill og god putting er vel så viktig som å «denge pløsa» hundrevis av meter. Følgelig svingte det periodevis i de fleste matcher, og slev om seniorene kom sterkt på slutten holdt det ikke.
Juniorene vant 10 ½ over 7 ½ og kunne dermed hekte litt ekstra selvtillit til beltet før sine krevende internasjonale oppgaver.

Hermann, Bård, Espen og Jon ga hverandre en minnerik opplevelse.

Redaksjonen hadde fornøyelsen av å spille sammen med Jon Pettersen (Sissener) mot to av de desidert beste juniorene; Hermann Wibe Sekne, Oslo GK og Bård Bjørnevik Skogen, Haugaland GK.
Vi skal i ærbødighet ikke omtale  resultatet, men vil dypt og inderlig understreke hva golfspill gjør med unge mennesker.
Maken til høflige, hyggelige, veloppdragne gutter – i sin villeste pubertet – har vi sjelden møtt. I tillegg spilte de tidvis golf i verdensklasse, skjønt akkurat i dag var det Mar Menor som gjaldt.
Dette lover godt for norsk golf og fremtidig eldreomsorg.
Så ønsker vi alle lykke til med første dag av «selveste» NSG Winter Tour. I dag starter den virkelige moroa.