Lekker sesongavslutning med NSG Landsfinale på Skjeberg

Det ble en feiende flott sesongavslutning på Skjeberg i helgen. Det bebudede høstregnet tok en liten tenkepause ute i Atlanteren og lot oss få runde av sesongen med stil, verdighet og strålende sol. Helt utrolig.

Om spillet skal vi ikke si så mye, men vi berømmer alle deltakere for utviste tålmodighet og gode humør til tross for at de fleste bruket godt og vel 5 timer også denne dagen. men som mange sa; tenk om det hadde striregnet.

Styreleder i NSG Jon R Krogstad takker Skjeberg for et fenomenalt arrangement.

Da kunne vi i alle fall ikke avholde premieutdelingen utendørs på Skjebergs formidable mobile  «Premieseremoni-scene». Derfra ble alle vinnere behørig hedret og styreleder Jon R Krogstad innledet seansen ved å fullrose Skjebergs fenomenale, flittige og alltid imøtekommende «Arbeidslag».
Arnstein Rustberggard hadde på vegne av Hallingdal GK nok en gang gode ord og vin til NSGs «Hverdagshelter» – Turnerings-koordinatorene – som gjennom hele sesongen sørger for å legge til rette for den praktiske delen av «Golfgleden», som er det vi alle trener, spiller og lever for.
Tusen takk Arnstein; slikt varmer.

Alle vinnere av Landsfinalen

Klasse 1 Stefan Berg Miklagard GK
Klasse 2 Sigurd Thinn Hauger GK
Klasse 3 Jan Kjetil Bekkelund Gjøvik & Toten GK
Klasse 4 Jahn-Petter Wulf Lillestrøm GK
Klasse 5 Kawanghee Lee Mjøsen GK
Klasse 6 Jan Erik Nordby Larvik GK
Klasse 7 Lasse Delebekk Skjeberg GK
Klasse 8 Arne Marthinussen Onsøy GK

fikk sine pokaler og ble behørig applaudert og tiljublet, spesielt de som med spenstige hopp «såvidt» kom seg opp  – og ned fra scenen.

Sissener Classic Tour sammenlagt pokalene (1. – 3. plass) ble også delt ut i den grad spillerne var tilstede under premieutdelingen. Uavhentede pokaler kan hentes på NSGs kontor på Asker GK.

Vinner av klasse 7 Terje Strømsnes.

Ethvert arrangement av en slik størrelse som landsfinalen «må ha» en teknisk feil.
I år var det å utrope feil vinner  i Sissener Classic Tour, klasse 7 sammenlagt.
Vi beklager på det dypeste overfor Terje Strømsnes (bildet)

Takk for innsatsen, takk for i år og ha en lekker høst og forrykende vinter.

Resultater: KLIKK HER

 

 

 

 

Tidligere:

Under første dag av NSG Landsfinale var det mange som fikk seg noen reale «karameller» på den velpreparerte, men lumske banen. Andre brukte «hue» som den listigste kølla i baggen og kom seg helskinnet gjennom uten «ulykker». I enkelte klasser er forskjellen mellom topp og bunn «astronomisk», mens i andre er det klart at de som «har dagen» kan avgjøre til sin fordel.

Kl 10:00 starer alle på «like vilkår» og vi håper alle spillere er seg sitt ansvar bevisst for å holde fart i sine grupper og holde følge med «ballen» foran. Selv om Skjeberg er en bane som kan kreve en del leting og unødige «heftelser», må vi uansett anstrenge oss for å ikke sakke akterut.

Husk å se etter hverandres baller, slå provisorisk om du er i tvil, hjelp hverandre å lete og vær klar til å slå når det er din tur.

Lykke til og ha en riktig så rask og hyggelig dag.

Stillingen etter første dag KLIKK HER