Enkelte hadde egen "bærplukker" i form av klok spilleplan.

For en dag og for en score kan vår begeistrede turneringskoordinator Erik Økseter fortelle om fra Bærturen på Bærum torsdag:

-86 spillere møttes under supre forhold på en strøken bane til Bærum golfklubb i dag. Vi så ikke noe bær, men tour poeng ble «plukket» i bøtter og spann av enkelte spillere. Spesielt må fremheves Grini spilleren Kjell Njå som vant kl 8 på hele 9 slag bedre enn eget hcp. I klasse 7 spilte både Finn R. Quande og Gunnar Ellingsen til minus 4 netto og la beslag på de to premiesjekkene i klassen. I klasse 4 dukket en annen Grini spiller opp og vant også på minus 4 netto – nemlig Sidsel Line Nyquist Langmyhr.

Kjell Njå er avbildet ved flagget på hull 18. Likeledes er Sidsel Line avbildet (til høyre) sammen med klubbvenninne Lise Norgren foran samme green.
De andre vinnerne var «over alle hauger» når undertegnede kom inn. Kanskje kommer det bilde av noen av disse etter avslutningen på Grini i morgen?
Når det gjelder sammenlagten brutto så blåser det nok litt i retning nedover langs østsiden av Oslofjorden. Sammenlagten netto er derimot helt åpen.Det gjelder nok om holde «konsen» oppe til siste putt er i hullet!

En stor takk til daglig leder/turneringsleder Bente som som holdt i tømmene slik at alle fikk en super opplevelse i vakre Lommedalen.
Resultater KLIKK HER

Da gjenstår kun å ønske alle lykke til på innspurten av årets bærtur på Grini fredag.