To minitouravslutninger og uttak på Voss

Vinnere på Byneset

 

Fra Arendal melder vår entusiastiske turneringskoordinator Lars J Hoel om en utrolig innspurt av Per Berge og Alf Hansen, som fikk hver sin sjekk på kr. 1500,-
Fra Byneset har vi mottatt kjapp melding og et flott vinnerbilde fra vår like engasjerte turneringskoordinator Gunnar Ellingsen.
Bildet viser fra venstre: Pål Henrik Tverå, som vant kl. 4, Eiliv Solheim, vinner av netto sammenlagt, Sissel Johansen, vinner kl. 5, Asle P Johansen, Geir leknes, som vant kl 1 og brutto sammenlagt, Tone Tangstad, vinner kl 3 og for ikke å glemme turneringsleder på Byneset Arvid Oen.
Vi må berømme innsatsen til NSGs administrasjons sekretær som leverte formidable 65 netto, kun ett slag bak fantastiske Pål Henrik Tverå sine 64.

Klassevinnere på Byneset GK:
kl 1, Geir Leknes, Drøbak GK, 73
kl 2, Roger Bjerkeli, Halden GK, 79
kl 3, Tone Tangstad, Stjørdal GK, 83
kl 4, Pål Henrik Tverå,Kristiansund & Omegn GK, 64 (netto)
kl 5, Sissel Johansen, Asker GK, 65 (netto)

Alf Hansen, Bjørn Juvet og Jorun Klock

 

Fra Sørlandsturens avslutning på Arendal har vi fått rapport fra Alf H Hansen som kledelig beskjedent forteller at Sørlandstour ble vunnet av Per Berge (brutto) – netto ble vunnet av Alf H Hansen. (Berge kunne ikke vinne begge deler)

Bildet som er tatt av «Caddy-Svanhild» viser Netto vinner Alf H. Klasse 4 vinner Jorun Klock (også vinner klasse 4 på Bjaavann) og nr 2 i klasse 3 Bjørn Juvet.

 

Klassevinnere på Arendal GK:
kl 1, Per Berge, Kristiansand GK, 77
kl 2, Trond Stormås, Bjaavann GK, 82
kl 3, Astrid H Stenberg, Arendal og Omegn GK, 84
kl 4, Jorun Klock, Moss & Rygge GK, 70 (netto)
kl 5, Knut Inge Røsland, Arendal og Omegn GK, 82 (netto)
kl 7, Henning Lorentzen, Oslo GK, 78 (netto)

Fra Voss er det sparsomt med opplysninger men redaksjonen registrerer at Geir Aarvold er stabiliteten selv, men en ny runde på 82 på en bane som er mer spennende enn mange tror. Vi håper det kan være en inspirasjon til større deltakelse neste år.

Klassevinnere på Voss GK:
kl 1, Geir Aarvold, Meland GK, 82
kl 2, Erlend Wiik, Drøbak GK, 83
kl 3, Gunnar Våge, Bjørnefjorden GK, 94
kl 4, Geir Idar Nonslid, Haugaland GK, 75 (netto)
kl 5, Frank Solli, Meland GK, 73 (netto)

Alle resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Vi runder av med en stor takk til alle som har stått på i helgen med å lage flotte og engasjerende turneringer for den voksne utgaven av «homo ludens».
Sjekk terminlisten og finn nye «lekekamerater» i NSGs turneringsprogram utover sommeren.
I morgen er det Tyrifjord, torsdag starter Mjøsvikua, neste mandag er det Oslo GK, tirsdag Drammen før Romeriksslaget braker løs torsdag i neste uke….