Hoppende glade vinnere i Sissener «Lykkeboden»

Vinnerlaget. Ranveig Solberg,Erik Normann og Hanna Margrethe Yttervik. Øyvind Birkeland var ikke tilstede.

Lagturnering er moro.
Og når premien er et «pyntelig» fond, solid plassert hos Sissener, blir man naturligvis så glad at man «tar helt av».
Laget bestående av Hanna Margrethe Yttervik, Ranveig Solberg, Øyvind Birkeland og Erik Normann, holdt hodene kalde, putterne varme og teamspiriten på topp i 18 hull og dro seierne vel i havn, der de fleste av oss andre gikk i vannet. (Både her og både der…)

Det ble skapt idrettshistorie da 114 enusiastiske spillere fordelt på 29 lag ga seg i kast med den utfordrende banen på la Torre.
Spille formen «Shamble» der alle slår ut, man velger beste utslag og fortsetter så på sin egen ball gir mange muligheter til å slå andreslaget fra betydelig kortere avstand enn med «eget» utslag. Det åpner for hyppige birdie-sjanser og til og med eagleputter.
Laget tre beste score fra hvert hull ble tellende og da forstår vi at vinnerscoren ble -29. Imponerende.

Andreplassen ble kapret av Kjell Øvrebø, Jan-Christian Johansen, Jon Langsholt og Erik Økseter med score – 27

Så måtte vi helt ned, eller skal vi si opp, til -23 for å finne Oddny Marie Johnsen Mokkelbost, Rune Vetås, Rolf Richard Kirste og Per Yngvar Aarum på en flott tredjeplass.

Alle vinnere v de tre første plassene her sammen med Asle P (NSG), Jon Petersen og Peter Wendelboe (Sissener)

På kvelden tro Sissener til med «full runde» under Afltergolfen på Clover, før hele gjengen ble ønske velkommen til bankett og premieutdeling.
Matnyttig var det også å høre Jon Pettersen og Peter Wendelboe presentere Sisseners historie, utvikling, muligheter og forvaltningsevne.


Litt av en dag, for å si det forsiktig.
Historiene rundt bordene vitner om at det ble skapt minner for livet både på banen og langt ut i vannet og på helt feil jorde.