Siste uttak på Evje Golfpark med Aage.

Daglig leder i Evje Golfpark, Aage Erichsen har vært så lei av feilslåtte værmeldinger at han har vurdert søksmål mot meteorologene, leste vi i sin tid i Moss Avis.

Aage Erichsen gratulerer Finn Bøifot med HiO. Foto: Arkiv

Det var imidlertid ikke noe å si verken på meldinger eller vær da NSG hadde stormønstring i helgen. Nærmere 400 spillere «bollet og ballet» seg i to dager under tilnærmet strålende forhold, skjønt til dels kraftig vind fra nord søndag gjorde at deg gikk «rett vest» for enkelte.

Aage går.
Det har vært kjent en stund at Evje Golfpark og Moss & Rygge GK har søkt etter ny daglig leder. Etter mange entusiastiske og engasjerte år i den krevende og mangfoldige jobben det er å lede en golfklubb, harAage endelig klart å «rive seg løs».
Ny daglig leder er ansatt og opplæringen er full gang. Det finnes ikke noen høyskoleutdannelse i golfklubbledelse, så den oppgaven blir avrundingen for Åges del frem til sommeren.

«Golfgleden» er det viktigste bidraget vi tilfører seniorer i Golf-Norge, og uten godt samarbeid med klubbene, deres administrasjon og medarbeidere hadde dette aldri vært mulig. I så måte har Aage vært eksemplarisk.

Sissel Johansen fra NSG og Åge Erichsen tok en «spenstig» prat om utfordringene innen golfadministrasjon på «Haikebenken». Foto: NSG

Tusen takk fra alle oss.
– Det er en tid for alt, og nå er det på tide at du pleier din egen golfglede og makrellentusiasme langt vekk fra haikebenken.
Med drøyt 2.700 medlemmer «i ryggen» takker vi daglig leder Aage Erichsen for all iver, imøtekommenhet og entusiasme du har møtt Norsk Senior Golf med i mange år.
I tillegg til en symbolsk butelje velpresset og lagret druedrikk ledsager vi takken med et års medlemskap i NSG, i lønnlig håp om at vi likevel kan få se deg fra tid til annen på andre baner også.

Redaksjonen ber høfligst om forståelse for at vi benyttet verdifull spalteplass til å takke en hverdagshelt fremfor å beskrive helgens hendelser på banen. De fleste er fortsatt utrustet med så god hukommelse at de er i stand til å beskrive runden i brede ordelag. Både for seg selv og andre.

Klassevinnere  Evje Golfpark
Kl 1, (Hcp opp til 6,9) Harald Nordseth, Losby GK, 77
Kl 2, (Hcp opp til 10,9) Trygve Eriksen, Hauger GK, 81
Kl 3, (Hcp opp til 14,9) Gunnar Skrautvol, Oslo GK 85
Kl 4, (Hcp opp til 19,9) Jan Kjetil Bekkelund, Gjøvik & Toten GK, 74(netto)
Kl 5, (Hcp over 20), Maurice Parker, Gjersjøen GK, 81 (netto)

Øvrige resultater KLIKK HER

Vi minner om fortsettelsen av Sissener Classic Tour.
Sjekk kommende turneringer samtidig som du kikker på resultater i GolfBox.