Hva bringer 2022?

2021 ble et mer spesielt år enn de fleste kunne forestille seg. Det begynte optimistisk, vaksinen var i kjømda, men så kom det sannelig enda en smittebølge og stanset det meste.
Så lysnet det og sommeren ble omtrent normal, vi kunne åpne utover høsten, men så smalt det jaggu igjen; Omikron.
Aldri før har så mange blitt smittet og myndighetene er naturlig nok vettaskremt for at kapasiteten i helsevesenet skal kollapse.
Julen som skulle bli julen over alle juler er i ferd med å klappe helt sammen – i alle fall for utelivsbransjen – og det kommer til å vare en stund til. Kanskje fordi vi er så mye inne?
Sjelden har «nytt år nye muligheter» hatt større relevans.

Det har vært tøft og utrygt for mange i året som er gått, men samtidig er det også grunn til å være takknemlige for at det ikke gikk verre.
Spesielt vi som har golf som adspredelse og aktivum har fått lov til å være i vår «helt egne» lille grønne verden.
Golf ble tidlig i nedstengningen av all sosial aktivitet anerkjent som «koronavennlig». I kombinasjon med en mild vinter og tidlig vår åpnet mange baner rekord-tidlig. I slutten av mai ble NSG klarert for å arrangere turneringer. Sissener Classic Tour var i gang fra 29. mai. Deretter gikk det slag i slag. Lagserien kom i gang med rekord mange lag og 724 nye medlemmer fant veien til «Golfgleden».
Lagmesterskapet samlet nesten 200 lag og Landsfinalen ble arrangert i overensstemmelse med gjeldende smittevernregler og alt gikk mer eller mindre som «normalt».
Selv en del representasjonsoppgaver i inn- og utland kunne gjennomføres i september.

Golf tar ikke tid. Golf gir deg tiden din tilbake.
I år ble golfbanen møteplassen over alle møteplasser der vi i en krevende tid kunne avreagere, se høre og bekrefte hverandre. Og ikke minst; ha det moro.
Disse egenskapene må vi ta vare på og utvikle når pandemien slipper taket og livet normaliserer seg.
Skal vi beholde alle som kom til oss i år, da de ikke hadde noe annet å gjøre, må vi fortsette å være den åpne og inkluderende møteplassen vi har behov for når vi igjen får alt for mye å gjøre.

Du er vår energikilde.
NSG er en unik «aktivitetsmotor» for seniorer i norsk golf. Men uten deg virker ikke motoren.  «Drivstoffet» i motoren er du. Hver runde du og alle medlemmer spiller i NSGs regi er energien som driver NSG.
Vårt overordnede mål er å spre golfglede gjennom å arrangere turneringer sammen med klubbene landet rundt.
Om ditt mål er å hygge deg, måle mestring, vinne premier eller kvalifisere deg til representasjonsoppgaver er du uansett velkommen til et nytt spennende og utviklende år.
Uansett hvor du bor, alder eller ferdighetsnivå trenger vi energien din i hver eneste turnering.

Takk for seg?
Har du derimot funnet ut av NSG ikke «tilfredsstiller dine ambisjoner» hører vi gjerne fra deg.  Har du imidlertid ikke lenger behov for eller glede av våre tilbud minner vi høfligst om at dersom du ikke blir med i 2022 imøteser vi din utmelding innen 31.12.21.
I så fall takker vi for tiden du var med å «drive» aktivitetsmotoren sammen med alle oss andre «Golfgledespredere».

Et lite knippe av de mange gode hjelper som er tilknyttet NSG. Fra venstre regnskapsfører Hans Nordstaa, lagserie TKAsss Edgar Bergh, Adm. sek. Sissel Johansen, lagseriegeneral 2021 Helge Wangen og Dagligleder Espen Olafsen. Foto: NSG.

1000 Takk
Takk til engasjerte medlemmer, samarbeidende klubbers ledelse, turneringsadministrasjon og klubbkontakter. Takk til våre samarbeidspartnere, støttespillere og annonsører.
Stor takk, ikke minst, til vår tittelsponsor for Sissener Classic Tour, som tilbyr julegaver med vekstpotensial til alle som har alt eller ikke trenger noen ting. Ved å klikke deg inn på linken til Sisseners hjemmeside – https://www.sissener.no – finner du ulike investeringsmuligheter meg godt gevinstpotensiale.

Takk også til NSG styre, administrasjon og turneringskoordinatorer for å skape gode møteplasser der våre medlemmer ser, hører og bekrefter hverandre. Det må vi aldri slutte med. For da er det ikke noe moro lenger.

Facts & Figures 2021
Sjekk denne linken: https://seniorgolf.no/3153-medlemmer-i-nsg/

NSG Årsmøte 2022
Her finner du innkalling og saksliste for NSGs Årsmøte 19. februar. https://seniorgolf.no/nsg-arsmote-2021/

Påmelding i GolfBox. https://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected=%7BCC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2%7D&language=1044&=undefined#/competition/3200410/info

Takk for i år og ha ellers en fredelig aften og lun førjulstid.