Vinneren av årets KAW-pris, Inger-Brit Vindegg, takker oss alle

I dag tikket det inn en aldri så liten takksigelse fra fjellheimen til redaksjonen. Ordene ble fremført forrige helg på Holtsmark, men egentlig er de til oss alle:

Ubetinget fargerik. Her har Inger-Brit funnet en medsammensvoren «fargeklatt» (Morten)- Foto: United Colors.

-Kjære Norsk Seniorgolf,-   styret, ansatte, frivillige , alle mine medspillere gjennom mange sesonger. I nesten all slags vær i stille, i vind og til med snø på Skei.

Tusen takk for alle gode opplevelser, alle oppmuntrende ord, alle vitser, god latter og ikke minst – kaffekopper og vafler.
Dere har gjort deres til at jeg har fått reise land og strand rundt, til flotte baner både i inn- og utland.

Hvem skulle trodd at ei tøtte fra Hardangervidda , 1000 meter over havet, skulle få alle disse fantastiske reisene. Både fysisk og på det mellommenneskelige plan.

Tusen takk for det fantastiske arbeidet som blir lagt ned for at mine medspillere og jeg får rike opplevelser.

Og nå står jeg her og har mottatt denne, for meg helt uventede prisen. Jeg bare slår baller, og så får det gå som det går, – helst kan en jo ønske å lukke øynene å bare klinke til. Jeg holder meg til Frank Bech : – Du blir best på det du trener mest på.
Jeg skulle så gjerne ønsket at jeg kunne trene mye mer , men det er noe som heter tid. Jeg trøster meg allikevel med følgende : Frem til en blir 75 kan en forbedre lengdene. Det har Anne Lie sagt , så det tror jeg på.

Nok en gang, tusen takk til innstillingskomiteen.

Inger-Brit Vindegg