På tide å planlegge din egen sesong.

Når jubelen gradvis legger seg etter Viktor Hovlands forrykende innsats i helgen kan du nå så smått begynne å legge planer for din egen turnerings-sesong på Sissener Classic Tour.

Terminlisten finner du som PDF-fil i NSG Dokumentarkiv ved å klikke HER

Legg merke til at det i årets terminliste er lagt inn kolonner hvor det er merket med grønt for hvilke uttak turneringene gjelder for. (Uttakene baseres på Order of Merit-listene som du finner i GolfBox.)
Nesten alle turneringene er tellende for uttak til Landskamper og Landsfinale, mens mange også vil gjelde for uttak til ESLGA/Marisa (Damer), ESGA og ESGA Masters (Herrer) og EGA (Damer og Herrer).

For å delta i Sissener Classic Tour må du være medlem i NSG og i en norsk golfklubb. Påmelding gjøres i GolfBox hvor du alltid må melde deg på som medlem i din hjemmeklubb. Innlogging skjer gjennom din «ordinære» innloggingsfunksjon, hvor du velger «Endre klubb» øverst i høyre hjørne for å komme inn på «Din side» i NSG.

Du kan ogå benytte denne snarveien –

nederst på NSGs hjemmeside under «Nyttige linker»

OBS Turneringskomiteen gjør høfligst oppmerksom på at endringer i terminlisten kan forekomme.
Det tas også forbehold om det er mulig å arrangere de terminlistefestede representasjonsoppgaver. Dette som følge av varierende regler, råd og restriksjoner nasjonalt og internasjonalt.