Etterlengtet anerkjennelse av seniorenes lekfullhet

De fleste har en noe begrenset begeistring for årsmøter, mens andre synes det er nyttig både å følge med og engasjere seg i hva som skjer.

Golfpresident Marit Wiig berømmet NSGs brede aktivitetstilbud og ga oss dermed den offisielle anerkjennelse for å arrangere senior-turneringer i Norge og forestå uttak og gjennomføring av representasjons-spill.

Vi har visst lenge at NSG er en viktig aktivitetsmotor for Golfgleden, men endelig er avtale på plass og vi har «pappir på» vår status i golf-Norge.
NSG kan se tilbake på et «spennende» og begivenhetsrikt år med ESGA 2016 som et desidert høydepunkt. Vi nøler ikke med å kalle det et krafttak når en så liten organisasjon klarer å dra i land et suksessarrangement med over 400 gjester.

Tross spennende økonomiske utsikter for 2016 endte året i ca 300.000 pluss. Av dette settes kr 200.000 i et «Mesterskapsfond» som startkapital for fremtidige internasjonale arrangementer og støtte til internasjonal mesterskapsdeltakelse.

Om litt finner du protokoll fra Årsmøtet på hjemmesiden, i mellomtiden kan du i det minste ta en titt på  Terminlisten 2017 og Turneringsbestemmelsene TB 2017