Varm «positioning day» på Sorknes

Thor Bøckmann er klar for å dra i land beste brutto sammenlagt. Foto: NSG/Erik Økseter

Tredje dag av Taiga Tour gikk på Sorknes GK lørdag. Vår eminente turneringskoordinator Erik Økseter, som i år også får nyttig og kyndig bistand av Sissel og Asle P Johansen, følger begivenhetene minutt for minutt; her er nattens rapport (22:47):

-Nok en fin dag på Taiga Touren hvor det nå kjempes iherdig både i topp og bunn. Thor Bøckmann fra Gamle Fredrikstad GK gikk en solid runde på 76 brutto, og la med det inn en solid søknad på sammenlagten brutto for Taiga Touren. Beklageligvis måtte en av hans nærmeste konkurrenter trekke seg fra morgendagens konkurranse etter en skade.
Sven Stramrud fra Atlungstad GK hadde beste netto runde i dag med minus 3.  Ellers ser det helt åpent ut i netto klassen sammenlagt.  Mest sannsynlig vinner den som har dagen i morgen.
Igjen et prikkfritt arrangement under kyndig ledelse av turneringsleder Hanne. Flotte baneforhold, og igjen masse fornøyde spillere.

Det er store forventninger til morgendagens avslutning på Kongsvingers GK. Noen få har merket varmen og har måttet kaste inn håndkleet, men de aller fleste er fortsatt ivrige på å stå på to the bitter end.

Klassevinnere Sorknes:
kl 1, Thor Bøckmann, Gamle Fredrikstad GK, 78
kl 2, Thomas Hovde, Sorknes GK, 81
kl 3, Roar Johansen, Gjøvik & Toten GK, 85
kl 4, Karsten Wallin, Østmarka GK, 86
kl 5, Sven Stramrud, Atlungstad GK, 69 (netto)
kl 6, Hanne Lund Kaldestad, Oppegård GK, 71 (netto)
kl 7, Jan Dapan, Larvik GK, 76(netto)
kl 8, Ole-Christian Brun Haugen, Sorknes GK, 70 (netto)

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Trysilfjellet for opplevelsen og golfgleden.

Alle resultater, sommerens turneringer, minitourer og Sissener Classic Tour KLIKK HER for resultater, oversikt og påmelding.