Flott spill under sommerglade spilleforhold i «Badebyen»

193 spillere fylte Drøbak golfbane til randen og de fleste storkoste seg både med banen, været og egen innsats fra morgen til sent på kveld.
Dette var årets første turnering med en tidlig startpulje (fra 09:00) og en sen (kl 15:30) der NSG ville vise at det også tas hensyn til seniorspillere som fortsatt jobber på dagtid.
Det ble utvilsomt en suksess om vi skal tolke resultatlista, der de fire beste i klasse 1 startet i siste pulje. Dermed ble det nok en liten «overraskelse» for Asbjørn Ramnefjell, Oslo GK, som under hele formiddagen så ut til å ha det hele i sin hule hånd.

Sigurd Thinn, Hauger GK

 

Men den solidspillende hockeykjempen Sigurd Thinn (med 135 kamper i den norske Eliteserien for Vålerenga)tok hjem seieren med unikt «powerpalay» på siste 9 foran Arne Enger, Haga GK og Robert Gudmundsen, Drøbak GK (Rookie på Classic Tour).
Om ikke dette var spennende nok, var det enkelte uforutsette hendelser som også skapte utilsiktet spenning. Både vann og bunkere var etter redaksjonens erfaring uvanlig glupske denne dagen. Men også Drøbaks mange nett ville ha oppmerksomhet.

Vi fanget øyeblikket da en spiller kunne konstatere at hans utslag på hull 14, som ble «reddet» av nettet for å gå ut i skogen til høyre, faktisk hadde kilt seg fast i festemuffa på stanga.
Heldigvis var dommer Tor Grette Jensen på pletten og beroliget med en fri dropp. Og med ett ble livet straks lysere igjen.
Hva scoren på hullet ble vites ikke, men vi får håpe det ble «stang inn» etter dette.
Stang inn ble det i alle fall på Caroline Daland; netto 8 under par er intet mindre enn imponerende. Redaksjonen gratulerer med solid nedskriving.

 

 

Klassevinnere på Drøbak:
kl 1, Sigurd Thinn, Hauger GK, 72
kl 2, Ulf Kristiansen, Asker GK, 76
kl 3, Karl-R. Strømmen, Grini GK, 81
kl 4, Arnstein Rustberggard, Hallingdal GK, 73 (netto)
kl 5, Caroline Daland, Drøbak GK, 62 (netto)
kl 7, Henning Lorentzen, Oslo GK, 69 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Drøbak Golfklubb for solid arrangement, flott bane og gnistrende sommervær.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i med innspurten av kvalifisering til de ulike Europamesterskapene (frem til 31. mai) og resten av sesongen.