Inger-Brit Vindegg og Lasse Delebekk på pallen på PGA Sweden National

Tapper innsats av Tina ble i går kronet med seier i Nordisk. Foto: NSG

Nordic Seniors Championship ble et velfortjent løft for Catarina Lindvall Selstad Drøbak GK.
I snart to år har hun kjempet seg gjennom en tung og krevende sykdomsperiode, blant annet med en hofteoperasjon, uten å gi opp håpet. Det hun opplevde i går var belønningen for målrettet trening. Dette er et eksempel på hva golfspillet kan bety, som inspirasjon og motivasjonsfaktor, for alle som opplever at helsemessige plager gjør at du må «rykke tilbake til start».

EGA-Lag neste utfordring.
Når hun i løpet av to dager spiller denne banen et slag over par (beste bruttoscore av samtlige) vet vi at det betyr mye for selvtilliten når hun om få dager reiser til Belgia for å spille EGA Senior Ladies Team Championship sammen med fem andre norske damer.
Redaksjonen gratulerer og deler så vel glede og stolthet.
I årets Nordiske Seniormesterskap ble kampen mot «knallgode» svenske spillere for tøff for de fleste norske. Vi berømmer derfor Inger-Brit Vindegg (klasse D2), Hallingdal GK og Lasse Delebekk (klasse H3), Skjeberg GK for aldri å miste trua. De kjempet til seg hver sin flotte bronsemedalje i sine klasser.

Lagseier tross alt

Alle vinnere og medaljørerer samlet på en plen. Foto: NSG

Sammenlagtseieren gikk til et mikslag bestående av danske, finske og Svenske spillere. Sverige ble nest sist og Norge «kapret» tredjeplassen. Det innrømmes dog at tross pallplassen var jubelen noe begrenset; det var tross alt ingen bak.
Likevel var det ingen sure miner i det norske laget. Opplevelsen av å spille på en av Sveriges flotteste og mest krevende baner var tross overmakten god inspirasjon til å fortsette egen utvikling og se frem mot nye utfordringer. En seier for seniorgolf – uansett.

Redaksjonen rettere en varm tak til Svensk Seniorgof med Bo Rydén uoppslitelig i front og takker alle norske spillere for hederlig innsats, god «teamspirit» og en – ikke minst – hyggelig og minnerik tur.
Flere bilder kan du se HER

Vinnere av Nordic Seniors Championship
· H1, Men 55 – 69 Gross, Klas Kinell, PGA Sweden, 147
· H2, Men 70+ Gross, Per Hildebrand, Linkøpings GK, 154
· H3, Men 55+ Net, Ulf Sellnäs, När GK, 140
· D1, Ladies 50+ Gross, Selstad Catarina LindvallDrøbak GK, 145
· D2, Ladies 50+ Net, Jeanette Johansson,  Bosjökloster GK, 137

På denne linken finner du alle resultater i alle klasser. Klikk på menyvalg «Resultater»