Tina Selstad "badet" gutta og Lise vasket biler.

Tina tuktet gutta på Kjekstad. Foto: NSG arkiv

Med back-to-back birdie på 17 og 18 ble Tinas avslutning på Kjekstad akkurat det nådeløse «støtet» som gjorde at «smågutta» Harald, Tom Arne og Erik måtte nøye seg med en 72 runde. Dermed kunne Tina ta innover seg belønningen for det iherdige treningsarbeidet med alle spillets detaljer.
Gratulerer.

 

 

Alltid plass til «Happy Handicampers». Foto: Erik Økseter

Fra Drammen har vi fått en hyggelig stemningsrapport fra vår utmerkede Turneringskoordinator Erik Økseter. Vi slutter ikke å la oss imponere av hvordan Erik klarer å samle seg til turneringen og vinne klasse 7, i alt det han har å gjøre og føre før og etter.

-96 ivrige spillere ble møtt med sol fra skyfri himmel og en så delikat bane som man sjelden ser i mai i Norge. Supre forhold som innbød til supert spill – og mange benyttet begjærlig muligheten og la inn en runde godt under eget par. Forecaddies på flere hull sørget for god flyt – og masse store smil å se.

Corona Lise sørget for skikkelig rengjøring av bil – oppsatt med stort smil og Antibac! Foto Erik Økseter

Det lille negative ved dagens runde var det oss selv som skapte – gjennomgang og sjekk av score masterscorekort/mobil ved rundens slutt sto til stryk i noen baller. Rekorden ble satt da score på 1 slag på mobilen på par 5 hull passerte den siste kontrollen før masterscorekortet ble lagt i esken. 

Vi retter en stor takk til Drammen GK for et prikkfritt arrangement som bar preg av at intet var overlatt til tilfeldigheten – alle Corona forhold var også betryggende ivaretatt. Vel blåst!

Klassevinnere på Kjekstad GK
kl 1, Tina Selstad, Drøbak GK, 71
kl 2, Sigurd Thinn, Hauger GK, 74

Klassevinnere Drammen GK
kl 3, Per Stenhamar, Bærum GK, 84
kl 4, Rolf Fardal Miklagard GK, 80 (netto)
kl 5, Bjørn Gunnar Nordahl, Re GK, 70 (netto)
kl 6, Bjørn Edwardsen, Losby GK, 70 (netto)
kl 7, Erik Økseter, Asker GK, 67 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til alle vinnere og deltakere, og stor takk til klubbene for velvillig innsats.
Lykke til under dagens «
utfordringer» og glem ikke at det er mye moro på Sissener Classic Tour.