Småsurt og krevende 2. dag av Mjøsvikua

Mjøsvikua fortsatte på Gjøvik & Toten fredag og vi «setter over» til vår eminente turneringskoordinator Erik Økseter som følger Mjøsvikua minutt for minutt:
– Spillerne på Gjøvik og Totens bane fikk det litt tøffere i dag – hvor ble sommeren av? Ca 10 grader og sur vind samt en del regn på de spillerne som startet på ettermiddagen påvirket nok diverse aldersstive kropper en smule.
Supre greener og bane i bra stand, men vind opp mot 6-7 s/m skapte utfordringer for flere av oss.
Hjemmespillerne dominerte, og vant 4 av 7 klasse, alle på resultater bedre enn eget hcp. I dag var det Henrik Strandvik som stod for beste netto, på minus 7, mens gårsdagens suverene vinner i klasse 4, Håvard Hveem, like godt gikk hen og vant klasse 3.
Kampen om beste brutto sammenlagt synes relativt åpen, men det er vel stort sett avgjort når det gjelder beste nettospiller. 
Morgentemperaturen på Skeikampen lørdag er meldt å være rundt 2 grader, så da gjelder det å finne fram noen varme og tykke plagg.

Klassevinnere Gjøvik & Toten:
kl 1, Rune Henriksen, Skjeberg GK, 78
kl 2, Kai Kalve, Mjøsen GK, 77
kl 3, Håvard Hveem, Gjøvik & Toten GK, 81
kl 4, Pål Sverre Andersen, Gjøvik & Toten GK, 67 (netto)
kl 5, Astrid Bollum, Gjøvik & Toten GK, 69 (netto)
Kl 6, Ola Bøe, Onsøy GK, 68 (netto)
Kl 7, Henry Strandvik,  Gjøvik & Toten GK, 63 (netto)

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Gjøvik & Toten, hyggelige og flinke folk og nok en «dynamisk» naturopplevelse.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre på Mjøsvikua og Sissener Classic Tour

Alle resultater, sommerens turneringer og minitourer KLIKK HER for oversikt og påmelding.