Tom Arne Tollefsen avanserte 3 plasser med en 73 runde

På bildet ser du glade vinner. Fra venstre: Ellen Røssum, Erlend Wiik, Tom Arne Tollefsen, Eilif Solheim. Kjell Øvrebø var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Lørdag ble en spennende dag for alle golfinteresserte i Norge, og kanskje aller mest spennende for Tom Arne. Han startet i super angrepsposisjon der han lå på syvende plass og følgelig kunne gå før lederballen for jage i stedet for å forsvare.
Midt i all spenningen har Tom Arne også tatt seg tid til en liten «sit.rap»

Hei
Siden jeg startet, får jeg fortsette;
Det ble nok en kamp mot vinden siste dag av EM. I motsetning til fredagens runde var vinden på siste dagen særdeles uberegnelig. Vindretningen på tee-stedet var ikke den samme som ved greenen flere steder. Da blir det mange slag som går motsatt vei av det man tror. Det viser også scoren på finaledagen. Den var ganske høy, spesielt med tanke på at halvparten av startfeltet var + handicappere.
Tore måtte nok en gang se 78 slag på scorekortet. Jeg tipper han ikke er fornøyd med det. Tore er en spiller som nesten «alltid» er i toppen på internasjonale seniorturneringer.
Selv kjempet jeg meg inn på par. Denne gangen var det ikke noen bryter hverken på eller av. Det var bare en solid golfrunde. Under de rådende vindforhold var det vanskelig å komme nærme flagget på innspillene. Da er en runde på par bra. Jeg begynte faktisk å kjenne meg igjen fra tidligere år. Det gjelder å ha kontroll på det man gjør på golfbanen. Den kontrollen har vært borte i 3-4 år. Under finalerunden var kontrollen tilbake. Det kan bli gøy i EM lag…..

Kjenner vi Tom Arne rett hadde han «hue» til å spille med innstillingen «intet å tape – alt å vinne». Det holdt nesten til pallen. Gratulerer med en meget sterk 4. plass.

Tore Sviland avanserte til en «grei» 23 plass.

Se resultatene her