Høy sosial golfgledefaktor på Asker

Tommy med «Amerika-klokka» representerer vinnerlaget i Mix. Foto: NSG

 

Asker GK Mix & Fix er en årevis tradisjon i begynnelsen av august. Under TK-leder Asle P Johansens kyndige, myndige og muntre ledelse blir det spesielt moro under «Shoot Out» på hull 18 etter selve turneringen.
Da setter Asle P en lubben mugge med sprudlevann i hullet, og i år var det på nære nippet at krukka «poffa» da den ble truffet av en golfball i landingsøyeblikket. Redaksjonen har dessverre ikke alle detaljer om hendelsen, men om det kommer lover vi å gi de til beste her.

I «selve» turneringen var det veldig hyggelig å Edith Grande, som har kjempet seg som en «tiger» tilbake til solid nivå etter lengre tids sykdom. Hun og «solstrålen» Tommy Borgersen feide banen og seiret i Mix-klassen (Løse forbindelser).

Vi tillater oss å la «Frua» Strømsaas representere vinnerfamilien i Fix. Foro: NSG

 

I klassen for faste forbindelser viste Marit og Terje Strømsaas at tålmodig samhandling over tid gir resultater. (Men så har de trent lenge sammen også…)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Stor takk til Mix og Fix-general Asle P med sin alltid velvillige og bidragsytende Sissel som «Wing-man». (Men så har de trent lenge sammen de også…)