Torgeir Tunge beste bruttospiller. Terje Setaas vant netto

Stavangerspilleren Torgeir Tunge leverte tre solide runder under årets «Vårspretten» på banene Stavanger, Solastranden og Sola. Dermed kunne han stolt, men dog med fatning, ta i mot plakett og premiesjekk på kr 1.500,- under premieutdelingen i kafeen på klubbhuset.
Tunge beholdt roen – for ikke å si holdt tungen i rett munn – og leverte sitt sindige og kontrollerte spill for tredje dag på rad.

Vinner av sammenlagt i nettoklassen ble Terje Spetaas, Nøtterøy GK. Her ser du listen over de beste i nettospillet. KLIKK HER

Det ble uttrykt stor glede og tilfredshet over at banen fremsto så fin, til tross for at det for en uke siden var høyst usikkert om den kunne åpnes. Usikkert var det også om hvordan været skulle bli i dag, men det holdt seg overraskende fint, kun ispedd enkelte forfriskende «overrislinger».
Litt kjølig, bevares, men av golf kan man fort bli varm i toppen.

Vi retter en dyp og inderlig takk til administrasjon og stab på Sola GK, som holdt stålkontroll  på 117 spillere, der mange var nybegynnere mht scoreregistrerings-systemet «Gobex». Men André, Morten og Emil «sto han av» godt hjulpet av Inger Marie Meling, som på kort varsel stilte seg til disposisjon i sekretariatet for scoreregistrering.

Stor takk også til Stavanger GK som tok seg av klasse 5 og 7, da vi så at Sola ble full og vi ikke ville avvise noen. Stavanger tok utfordringen på strak arm og gjøres søndagen til en glad dag for alle som deltok der.

Redaksjonen vil også rette en inderlig takk til alle spillere som var med på å gjøre dette til en god opplevelse for «Seniorgolf» i Norge.
Dette var «golfglede» på sitt beste.

Her er klassevinnere fra dagens turnering:
kl 1, Øyvind Reinertsen, Miklagard GK, 73
kl 2, John A Aspaas, Grenland GK, 79
kl 3, Gunnar Ellingsen, Romerike  GK, 86
kl 4, Åse Rott, Sola GK, 70 (netto)
kl 5, Tore Helliesen, Stavanger GK, 62 (netto)
kl 7, Turid Tunge, Stavanger GK, 76 (netto)
Øvrige resultater finner du her.

Stor takk til Sola GK  for vel gjennomført arrangement.