Varmt på Drammen, men banen fremsto «svalende»

Jan Andersen har plukket med seg litt av hvert gjennom mange år. Arkivfoto fra 2014 da ble regionmester.

Golfbanen på Drammen GK er vel det nærmeste Classic Tour kommer en «klatreetappe» på Tour de France. De kan som kjent få det til å gå kaldt nedover ryggen på noen og en hver.
Tidvis bratte stigninger, som suger syra i lårene helt ut i laget med faktor 15 blandet med myggspray, så rutsjer det nedover så du knapt klarer å holde følge med tralla.
Midt oppe i det hele skal du prøve å holde «kula» i spill. Det krever et kaldt hode selv om bena koker, og i så måte blir Jan Andersen sin 77 runde smått imponerende.

Vår «velspillende» Turneringskoordinator Erik Økseter har tydeligvis også det som skal til for å mestre det meste; netto 72 og en aldri så liten stemningsrapport:
-Drammen GK i dag så synes jeg de fortjener ros for at banen framstod så vidt bra som den gjorde.  Greenene var jevne og fine, og det vannet de har hatt, har stort sett gått med til vanning av greener.  Ingen store problemer med fairwayene, selv om de ikke har blitt vannet på en del uker. Litt ukontrollert sprett enkelte ganger, men likt for alle.
Vi koste oss i de varme solhellingene!

Klassevinnere på Drammen:
kl 1, Jan Andersen, Drammen GK, 77
kl 2, Rune Dahlberg, Tyrifjord GK, 82
kl 3, Tommy Runar Borgersen, Kjekstad GK, 87
kl 4, Erik Økseter, Asker GK, 72 (netto)
kl 5, Arne A Bendigtsen, Soon GK, 76 (netto)
kl 7, Ivar Olstad, Kjekstad GK, 70 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Drammen GKog «evigunge» Hans Petter Nilsen for han kyndige og alltid positive tilstedeværelse.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med resten av sesongen.

Sjekk terminlisten/GolfBox og finn nye «lekekamerater» i NSGs turneringsprogram utover sommeren. Torsdag starter Romerriksslaget, tirsdag 17. er det Mørk GK og torsdag 19. er det full fart på Taigatur.
Så det er bare å melde seg på og begynne å glede seg til mer golfglede.